Openstaande kut vingeren in bos

openstaande kut vingeren in bos

..

Gangbang enschede behaarde kont

De laatste tijd ging Hans af en toe nog een stapje verder en zette wasknijpers op Esthers tepels of hij verplichtte haar om met haar benen zo wijd mogelijk op de bank te zitten en haar kutlipjes met haar vingers gespreid te houden terwijl hij gewoon televisie keek en deed alsof het de normaalste zaak van de wereld was dat zij er zo bij zat. Hans kreeg in de gaten dat hij best ver kon gaan met Esther. Gisteren had hij haar opgedragen haar schaamhaar af te scheren met zijn scheermesje, waar hij wel enige overredingskracht voor nodig had gehad, maar ze deed het uiteindelijk toch maar.

Ze zag er toen helemaal geil uit en haar schaamlippen gloeiden na de behandeling van opwinding. Hij neukte haar daarna zoals hij nog nooit gedaan had en kwam als een beest klaar in haar kale spleetje. Vandaag spraken ze er niet meer over, alsof ze een beetje beschaamd waren. Hans merkte ook dat Esther zich wat preutser dan anders gedroeg en zich ook anders had gekleed. Ondanks het warme weer droeg Esther een lange broek, terwijl hij haar dagelijks in een zwierig kort zomerrokje zag.

Normaal had ze toch een behoorlijke bos zwart haar tussen haar benen, dus het was een heel verschil. Misschien was hij ook wel een beetje te ver gegaan, want Esther was zwijgzamer dan anders en als hij haar wat vroeg reageerde ze kribbig. Hans woonde op fietsafstand van een prachtig natuurgebied waar ze vaak kwamen. Ze fietsten naar een stuk bos waar ze nog niet zo vaak samen waren geweest. Onderweg praatten ze nauwelijks met elkaar en Hans probeerde haar wel speels aan te raken, maar Esther reageerde afwijzend.

Hans begreep waar ze op doelde en hield wijselijk zijn mond. Maar Esther was nu goed op dreef. Tsja, aan dat soort gevolgen had Hans gisteren niet gedacht maar het was nu te laat voor spijt.

Ze fietsten nog even door en zetten hun fietsen tegen een boom bij een parkeerplaats die op dat uur nagenoeg verlaten was. Ze liepen samen het bos in. De stemming was nog steeds bedrukt, maar de voorzichtige toenaderingen van Hans hadden uiteindelijk toch effect en hij sloeg zijn arm om haar heen en ze liepen zo verder. Even later legde hij zijn hand op haar kont en zei: Hij keek om zich heen of hij een afgelegen plekje kon ontdekken en zag toen een klein paadje dat een beetje verborgen lag, en een beetje omhoog leidde naar een afgeschermd plaatsje.

Ze volgden het paadje en ontdekten dat het paadje doodliep op een open plekje tussen de struiken. En er stond zowaar een houten bankje!

Hans ging op het bankje zitten. Esther gehoorzaamde, schopte haar schoenen uit en trok haar broek uit, zodat ze nu in haar onderbroekje en T-shirt voor hem stond. Hans bekeek zijn vriendin verlekkerd. Esther kreeg het nu toch wel benauwd, dat hadden ze nog nooit gedaan, het bleef altijd bij stiekem vrijen op een plekje buiten waar echt niemand kon komen, zo openbaar in het bos was toch heel wat anders.

Eigenlijk ook wel tot zijn eigen verbazing zag hij hoe Esther schuchter haar T-shirt uitdeed en daarmee haar heerlijke tieten ontblootte. Hij hield van haar tieten, ze waren niet te groot en niet te klein, een maatje 75B had ze. Haar tieten priemden als altijd trots vooruit en haar tepels werden hard in de buitenlucht.

Esther keek verlegen naar de grond en wist zich geen houding te geven. Hij knoopte zijn broek open en haalde zijn lul tevoorschijn. Gehoorzaam deed Esther wat haar was opgedragen en ze pakte met haar hand zijn lul beet en likte voorzichtig aan zijn eikel. Toen stopte ze zijn pik in haar mond en zoog er zachtjes op. Esther deed nu meer haar best en likte hijgend zijn ballen en zijn pik alsof haar leven er van af hing. Met haar ene hand kneedde ze nu zijn ballen, terwijl ze met haar andere hand hem zachtjes begon af te trekken en zijn eikel weer in haar mond nam.

Esther reageerde niet, dat deed ze nooit als hij haar zo toesprak. Hans zag het altijd als een aanmoediging. Trillend stroopte Esther haar broekje van haar billen. Toen ze helemaal naakt was, pakte Hans haar stapel kleren en smeet het een eindje verderop in de struiken.

Esther deed wat haar vriend haar opdroeg. Hans bekeen haar heerlijke jonge meiden lichaam, haar mooie lange benen, haar slanke handen en armen, haar platte buik, haar lekkere tieten waar je niet vanaf kon blijven en haar supergeile kale kutje.

Esther voelde zich door haar kale spleetje nog bloter dan bloot. Wat was Hans nu van plan, hij had een vreemde blik in zijn ogen die ze niet van hem kende. Onwillekeurig deed ze haar handen voor haar kutje. Esther voelde ineens de tranen in haar opwellen, maar ze deed toch wat hij zei.

Voorzichtig begon ze zichzelf te vingeren, terwijl haar vriend ontspannen op het bankje voor haar zat. Esther gehoorzaamde nu direct. Ze snapte niet waarom ze het deed, maar iets in zijn stem deed haar eigen wil wegebben. Hans genoot ervan zijn vriendin zo te commanderen. Zijn hart klopte in zijn keel en hij werd nu echt bloedgeil. Esther begon nu zachte kreetjes uit te stoten terwijl ze haar tieten en kutje met haar slanke meisjeshanden verwende.

Ineens stond Hans op, pakte haar kleren uit de struiken en liep naar het pad. Esther keek geschrokken naar hem. Hem achterna gaan durfde ze niet, ze stond nu tenminste nog beschut voor blikken van de buitenwereld. Waarschijnlijk stond Hans haar nu te bespieden en zou hij zo terugkomen, dus ze deed maar wat hij had gezegd.

Ze stopte haar vingers weer in haar kutje en streelde haar borsten. Ze liet haar tepels tussen haar vingers rollen en kreunde er zachtjes bij. Dat was eigenlijk best lekker en ze vergat even waar ze was. Na een tijdje begon ze zich echter af te vragen waar Hans bleef. Hij was nu toch zeker 10 minuten weg. Het bleef doodstil om haar heen. Ze wachtte nog een paar minuten en probeerde toen voorzichtig door de struikjes heen te kijken of ze haar vriend ergens zag. Ze begon zich nu toch wel zorgen te maken.

Maar nog steeds geen reactie Wat moest ze nu doen? Zou haar vriend haar in de steek hebben gelaten? Hij deed zo raar net, misschien was hij wel naar huis gefietst! Nou als dat zo was zou ze het gelijk uitmaken, dat was toch wel de ergste streek die hij haar kon flikken! Teruglopen naar de fietsen was uitgesloten, afgezien van het feit dat het nog steeds licht was en ze met haar naakte lijf wel erg opviel in het bos, kon ze natuurlijk nooit naar huis fietsen in haar blootje.

Ze besloot nog maar even te wachten tot het donker was en ging op het bankje zitten met kloppend hart van schaamte en angst. Ze sloeg haar benen over elkaar en kruiste haar armen voor haar tieten, want ze voelde zich zo zonder de bescherming van haar vriend ineens alleen nog maar naakt en kwetsbaar en als iemand haar zo zag zou dat de grootste vernedering van haar leven zijn. Zeker een half uur bleef ze zo zitten en het werd inmiddels al schemerig.

Hans was nog steeds niet terug, hij had haar dus in de steek gelaten. Of er was iets gebeurd, je weet maar nooit. Esther besloot tot actie over te gaan.

Ze zocht een paar grote bladeren, hield die voor haar kutje en haar tieten en begon bevend het paadje af te lopen, terug naar het bos.

Ze zag Hans nergens. Ze was zich bewust van haar naaktheid en schaamde zich zo dat ze ineens ontzettend moest plassen. Ze duwde haar hand tussen haar benen en kneep haar dijen tegen elkaar.

In wat voor verschrikkelijke situatie bevond ze zich toch! Esther voelde het bloed in haar aderen stollen. Het was niet de stem van Hans. Ze keek om en zag schuin achter haar een man staan van een jaar of Hij zag er heel gewoon uit, met een spijkerbroek en een overhemd met opgestroopte mouwen, en een enorme grijns op zijn gezicht. Esther wist niet hoe ze het had, waar kwam die vent vandaan en waar was Hans! Esther voelde zich vreselijk vernederd en begon te huilen. Hij gaf haar een klap in haar gezicht en geschrokken ging Esther op haar hurken zitten en liet haar plas lopen.

Esther was bang en gehoorzaamde direct. Ze leegde haar hele blaas op haar hurken met haar benen gespreid zodat de man een vrij uitzicht had op haar strakke kutje. Toen ze klaar was met plassen wilde ze opstaan, maar de man beet haar toe: Esther deed wat hij zei, maar het ging de man niet snel genoeg en hij sloeg haar hard op haar kontje met zijn vlakke hand.

Ze kroop nu vlug terug naar het open plekje tussen de struikjes. Het meisje deed wat hij zei. Aan de andere kant was ze blij dat hij haar niet in de steek gelaten had. Ben je niet bang voor vieze mannetjes die je zien? Ik snap het al, je bent een exhibitionist, je vind het lekker dat mannen je zo zien en het windt je op om mannen op te geilen met je geile lijf.

Het deed niet echt pijn maar de vernedering was enorm. Het deed een beetje pijn, ze was van achteren nog maagd. Hij trok hard aan haar tepels. Esther antwoordde echter niet en de man werd nu echt kwaad. Hij pakte een schroevendraaier uit zijn broekzak en zette de botte kant tegen haar kontje.

Esther voelde het binnendringen en met een gil zei ze: Hij haalde gelukkig de schroevendraaier uit haar kont, greep opnieuw in zijn broekzak en haalde er een grote zwarte merkstift uit.

Esther weigerde nu echt. De man duldde geen tegenspraak en duwde de schroevendraaier nu in een keer in haar kont. Ze begreep niet waarom ze gehoorzaamde, maar de man neukte haar nu hard in haar kont met de schroevendraaier en het deed flinke pijn. In een hoek van het bos aangekomen, met een prachtig uitzicht over een heideveld streken we in het gras neer.

Ik streelde de binnen kant van haar dij en schoof op richting haar slipje. Gewillig deed ze haar benen een stukje van elkaar, ik meende de natheid van haar kutje al door het slipje heen te voelen. Een wip in de vrije natuur was altijd al een van onze favorieten, het wond vooral mijn vrouw altijd enorm op, en ze had nooit moeite om zich op deze momenten te geven. Maar deze keer had ik dus heel andere plannen. Ik kuste haar vurig op haar mond en knede haar borsten door haar jurkje heen, al snel stonden haar tepels stijf rechtop.

Om haar helemaal in de stemming te brengen besteedde ik extra veel aandacht aan het voorspel. Ik tongde haar als van ouds en lebberde haar hele gezicht af, zachtjes kriebelde ik met mijn tong in haar oor. En na een tijdje begon ik door haar slipje heen haar geile, hunkerende kut te vingeren. Al snel lag ze te kronkelen en te hijgen van genot, ze wipte heet met haar kontje op en neer. Ze had haar borsten uit haar jurkje bevrijd, en lag nu met haar benen ongegeneerd wijd te genieten in de zon.

Ik besloot dat het tijd was om mijn plan in daden om te zetten, door een zacht geluidtje met mijn mond te maken trok ik de aandacht van de hond. In de hoop dat mijn vrouw niet door zou hebben waar ik mee bezig was liet ik hem naast ons neer liggen.

Om de interesse van het dier te testen hield ik hem mijn nu klets natte vinger voor. Gulzig begon hij deze te likken, waarop ik opmaakte dat de smaak en geur van mijn geile vrouwtje hem wel beviel en ik verder kon gaan met mijn perverse geile idee.

Zachtjes werkte ik het slipje van mijn hunkerende vrouwtje naar beneden, gewillig hield ze haar kontje omhoog. Ik kon mij niet aan de indruk ontrekken dat ze door had waar ik mee bezig was,zo vreselijk geil lag ze daar te genieten en zo gewillig leek ze alles te ondergaan. Voor de zekerheid hield ik de hond nog even het klets natte slipje voor, en wederom begon hij gulzig te likken, hij kroop zelfs heel enthousiast op zijn buik dichterbij.

Precies zoals ik gehoopt had dat het zou gaan.. Nu mijn vrouwtje daar zonder slipje lag besloot ik om haar naar de toppen van haar geilheid te brengen, al leek daar niet veel meer voor nodig. Nog nooit had ik haar kut zo geil gezien, haar lippen waren dik en opgezwollen en haar klit stak verm tussen haar dikke grote schaamlippen uit, iets wat anders nooit het geval was..

Ik boog me tussen haar benen en likte en vingerde haar tegelijk, ondertussen lag ze zelf met haar ontblote borsten te spelen, en rolde ze haar gezwollen tepels tussen haar vingers heen en weer. Voorzichtig opende ik haar benen nog een beetje, en weer leek het of ze door had wat de bedoeling was, ze schoof zelfs een stukje op in de richting van de hond. Stiekem wapperde ik met haar slipje om de hond nog dichterbij te lokken. Op zijn buik schoof hij op ons af.

Zelf lag ik inmiddels te trillen van geilheid en mijn stijve pik doorweekte mijn slip.openstaande kut vingeren in bos

..

Ik pakte ook de dildo die wel een doorsnee had van 7 à 8 centimeter en liet die van boven naar beneden door haar kletsnatte gleuf glijden. Mijn opwinding begon ook weer toe te nemen waarna ik mijn kutje steeds over haar buik probeerde te schuiven. Toen pakte ik de dildo en zette hem tegen de kut van die oude non. Anders dan bij mij, schoot de dildo zo haar kut binnen en ik hoorde een goedkeurende kreun. Ik was vergeten dat Francoise hier ook nog aanwezig was, misschien omdat ze niet sprak en nog steeds als een standbeeld, met haar handen over elkaar in de mouwen van haar pij, in de ruimte stond.

Ik begon de dildo in een rap tempo heen en weer te bewegen en vingerde tegelijkertijd haar klit. Mijn walging was ik inmiddels kwijt, ik werd alleen maar geiler en bedacht me dat ik tot gister een brave muts was geweest en ik nu een non met een dildo neukte.

Ik had nog net de tijd om te bedenken dat het niet bij deze ene training zou blijven omdat er vast meer behoeftige nonnen waren die zich verder in liefde wilde bekwamen. De non begon onder mijn billen te schokken en het kreunen werd steeds luider. Ik drukte nu de dildo weer helemaal naar binnen en tikte er tegenaan zodat de grote kop tegen de baarmoeder ging stoten en met mijn andere hand begon ik nu ritmisch in haar klit te knijpen.

Ik voelde de spanning in haar benen opbouwen en haar buik kwam licht omhoog ondanks dat ik op haar zat. Na het tikken op de dildo haalde ik de dildo nog snel een paar keer heen en weer en dit deed de non ontvlammen in orgasme. De spieren over haar hele lijf verkrampten, haar voeten duwden in de matras en ze tilde me nu letterlijk op en ze gilde “Jaaaaa, zalig doe meer doe meer!

En Francoise zei onberoerd “één”. De oude non hoorde het ook en zei tegen me “Let niet op haar, ze heeft net straf gehad. Voor een nieuwe ben je wel heel goed! Je bent 15 hè? Ik geloof dat ik na vandaag alleen nog maar van die jonkies wil hebben, mmm!

Het voelde goed om een paar woorden van de oude non te horen en het spoorde me aan om te zeggen in welk standje ze het tweede orgasme zou krijgen. Het hoofd mag in de kussens. De pij was hierover heen gevallen maar ik tilde het gewaad op en legde het op haar rug zodat ik uitzicht kreeg op haar vrij dikke billen, haar anus en haar kutje waarvan de lippen nu, door deze positie, de kut mooi afsloten en ik moet zeggen dat dat een hele geile aanblik was, zo’n voluptueuze kut.

Omdat ik de boel al had geolied wilde ik de dildo er in een keer induwen, maar dat ging iets moeilijker dan eerder. Langzaam gleed hij toch naar binnen en de non begon direct te wippen met haar kont alsof ze de neukbewegingen wilde versterken. Ik ging deze bewegingen met de dildo tegenwerken zodat het in en uit effect groter werd.

Waarschijnlijk door het eerste orgasme kwam er steeds meer kutsap vrij en dat maakte dat de bewegingen steeds soepeler en sneller gingen. Het leek alsof de dildo ook steeds verder in haar kut paste totdat ik dacht dat hij zelfs helemaal naar binnen zou gaan. Opeens was er beweging in de kamer en ik raakte onzeker, maar dat was niet nodig. Het was alleen maar Francoise maar die me een andere dildo aanreikte en zei “probeer deze nog even, hij past alleen als ze goed geil en goed nat is, dus vandaag zou het moeten lukken”.

Francoise legde de dikste dildo in mijn hand en ik rilde bij het aanzien van deze megaworst die tenminste 10 cm in doorsnee was. Ze zouden toch niet ook.. Ik zou het antwoord op mijn vragen niet krijgen maar ik moest nu wel dit gevaarte als pik gaan hanteren.

Ik liet eerst de dikke kop door haar spleet glijden zodat de eikel wat gesmeerd werd. Toen zette ik de eikel tegen haar lippen aan en begon voorzichtig te drukken. Door langzaam de druk wat op te voeren liet ik de ingang van haar kut wennen aan de omvang. Omdat zowel de eikel als haar kut flink nat waren gleed de dildo langzaam naar binnen, centimeter voor centimeter werd haar oude kut tot het maximum opgerekt. Ik hoorde geen pijnkreten, alleen maar zachtjes kreunen. Ik had twee handen nodig om het gevaarte te manouvreren.

Toen de dildo helemaal naar binnen was geschoven stak er buiten haar kut nog wel 20 cm uit en nu bedacht ik me dat als ik hem er snel uit zou trekken ik haar kut wel helemaal vacuüm kon trekken, zo strak zag het er uit. Mijn geilheid nam ook toe omdat ik er aan dacht dat ik straks ook zou klaarkomen misschien ook wel met zo’n fijne, maar niet zo dikke dildo.

En deze geile nonnen droegen ook aan mijn gevoelens bij…ik begon de dildo voorzichtig heen en weer te bewegen en werd aangemoedigd door Mirna om het sneller te doen.

Ik luisterde en begon haar steeds harder te neuken. Haar ademhaling was heel onrustig en versnelde alsmaar, maar er was nog geen teken dat ze klaarkwam totdat ze na nog een paar minuten pompen met een oerkreet haar orgasme bevestigde.

Tegelijkertijd spoot er een hele straal vocht uit haar kut wat op mij en bed neer kletterde. Ik dacht dat ze pieste en sprong verschrikt op terwijl de dildo uit haar kut gleed en in de klieder neerviel. Francoise kwam naar het bed toe lopen zei “Twee” en pakte de dildo om deze vervolgens helemaal af te likken. Ik viel van de ene verbazing in de andere, eerst een pissende non met een paardedildo en nu Francoise die hem schoonlikt. Als ik al lesbische gevoelens had gekregen na deze sessie dan verdwenen ze nu rap.

Francoise zag mijn verbijsterde gezicht en begon weer te praten. Dat vocht wat uit Mirna’s kut kwam was geen plas maar kutsap wat alleen op deze manier naar buiten komt bij een superorgasme en ik, al lijk ik dan een kalm ijskonijn, ik ben dol op sex en kutsap. Misschien heb ik die tik gekregen door het gebrek aan mannen hier, dus vergeef me. Je hebt je test goed uitgevoerd en daarom zullen Mirna en ik je beloning geven”. Dat was het eerste moment dat ik ook Mirna zag, een vrouw van zeker Ze spraken af dat Francoise me zou vingeren en Mirna zou met twee vingers mijn kutje vingeren.

Blijkbaar waren ze zo tevreden dat ze niet stopten met vingeren tot ik drie keer was klaargekomen. Ik ging helemaal uit mijn dak en wilde wel eeuwig blijven genieten van hun vingers. Ze hadden me betoverd met sex, ik was nu een lesbische slet en ik wilde meer…en daar zouden ze gebruik van maken. Op mijn kamer lag een eenvoudige pij zonder cape, een string met een doosje tampons en een briefje waarop stond: Er lagen ook klassieke boeken en een schrift en een potlood.

De muren waren bruin en dik en het was stil. Joanna stráf “Joanna, je naam werd genoemd. Zoals u weet is het niet belangrijk wat u heeft gedaan en het is ook niet bepalend voor de strafmaat. Ik weet ook niet wat u heeft gedaan of wie het heeft gezien. Soms wordt een zware straf opgelegd, soms een lichte of soms een straf die plezierig gevonden zal worden. Het gaat erom dat u weet dat de orde u uit liefde deze straf oplegt zodat u daarna een stap verder bent op weg naar de onvoorwaardelijke liefde.

U zult denken dat de andere nonnen u als zondaar zullen ontmaskeren en u beschimpen. Dat is dan een liefdeloze actie van uw collega’s en u mag dan hun namen noemen. Ik verwacht eerder dat zij u zullen omarmen en vertroetelen omdat er hier niemand is die nog nooit straf heeft gehad.

Behalve dan u en de vier nieuwelingen. Na het scheren krijgt u een koude douche waarna u klaar bent voor de echte straf. Iemand komt bij u in de douche. Uw straf is dat u deze persoon met uw tong helemaal schoon moet likken tot in de kleinste details. Zuster Maria zal er op toezien dat u dat goed doet. Als u vind dat u klaar bent vraagt u aan de persoon hetgeen op dit briefje staat.

Liefde zij met u. Hij klopte op de afgesloten deur en niet lang daarna kwam een non aan zijn deur. U zult wel denken wat hier gaande is. Wij hebben u de nacht vastgehouden afgezonderd van uw vrienden en u geen informatie gegeven. Wij zouden graag willen dat u meewerkt aan een aantal testjes op het gebied van de liefde, maar u hoeft niet te besluiten tot u heeft gegeten en gedronken. Ik moet er bij zeggen dat een van de meisjes al aan een test heeft meegewerkt en heeft besloten te blijven voor wat verdere tests.

Hier heb ik wat te eten voor u”. Hans had heel veel vragen over deze testjes en over het klooster maar de non zei beslist: Een kwartier later was de non terug. In dat laatste geval kan ik u nog een douche aanbieden en dan zorg ik ervoor dat in de kleedruimte een lunchpakket klaar ligt”. Laetitia vertelde Hans hetzelfde verhaal als Mona eerder die ochtend ook had gehoord. Nou ja dat gebeurt wel meer op de wereld, maar voor een klooster blijft het vreemd.

Maar hoe zien die testjes er dan uit? Het is leerzaam voor mannen en vrouwen en het zal een stimulans zijn voor je sexleven. Jongeren weten vaak niet veel over sex en hier hebben ze de mogelijkheid te experimenteren zonder dat de partner boos wordt over wat je wilt.

Hoewel Hans niet overtuigd was van het nut had hij allang besloten om te blijven totdat hij de kans kreeg tenminste Jana en Mona te spreken en hen hier uit te krijgen, tenslotte had hij zich tegenover zijn ouders verantwoordelijk gesteld voor de meisjes.

Ik zal ervoor zorgen dat uw kleren worden gewassen terwijl wij de training beginnen”. Roy één De stille genieter van het stel had lekker uitgeslapen en lag zich nu even op te geilen. Zijn tienerlul knapte bijna uit zijn slip toen hij geluiden op de gang hoorde.

Hij schrok omdat hij zich herinnerde dat masturberen verboden was en deed snel zijn handen boven de dekens. De geluiden stierven weer weg en Roy ging verder om zijn pik te stimuleren, want alleen een beetje wrijven dat was geen klaarkomen dus dat was vast niet verboden.

Zelfs mijn moeder weet niet dat ik dit doe! Zonder dat hij verder geluiden had gehoord klikte het slot van de deur ineens en ging de deur open. Ietwat beschaamd ging hij op het bed zitten en terwijl de non binnenkwam. Uw vrienden zijn al wakker en hebben gedoucht en gegeten.

Ik zal u naar de douche brengen en daarna zal ik u vragen of u blijft of dat u vertrekt. Kiest u voor het laatste dan zult u begrijpen dat wij voor de opvang vannacht, het eten en de douche een kleine vergoeding vragen.

Mogelijk heeft u geen geld maar we kunnen altijd iets regelen in natura”. Roy luisterde nauwelijks want hij vroeg zich af hoe hij zijn opwinding moest verbergen als hij ging staan. Roy stond op en in zijn slip was heel duidelijk zijn stijve pik zichtbaar.

Roy zei niks en de non kwam dichterbij en trok in een vloeiende beweging de slip open waarna zijn pik enthousiast naar buiten sprong.

De non trok de slip verder naar beneden terwijl ze aan Roy vroeg wat zijn verklaring hiervoor was. De non ging op haar knieën zitten en bestudeerde eerst de onderbroek en omdat ze daar niks verdachts vond pakte ze wat brutaal zijn pik vast en trok de voorhuid helemaal naar beneden. Er was geen voorvocht, laat staan sperma te zien dus liet ze snel zijn pik weer los en stond op. De verlegen Roy stond helemaal perplex van de situatie waarin hij was beland en vroeg zich hoe het zijn vrienden verging maar kon, zoals voor hem gebruikelijk, geen woorden vinden die hij op dit moment tegen de non kon zeggen.

Dus ging zuster Zara verder: Zuster Zara maakt overduidelijk misbruik van de situatie maar voor hij had bedacht dat hij “mevrouw, mag ik niet toch mijn slip even aantrekken want misschien zijn we niet alleen op de gang” had moeten zeggen, had de non hem al bij de hand gepakt en zei “kom! De vrije douche was toch iets verder lopen want de eerste waar ze langs kwamen was volgens haar bezet.

Op weg naar de tweede kwamen ze twee nonnen tegen die bij de aanblik van een potente jongeman één tel bleven staan, instemmend knikten en verder liepen. Roy’s opwinding was door deze ontmoeting volledig verdwenen, maar hij schaamde zich als nooit tevoren en wilde zo gauw mogelijk weg. Maar die vergoeding zat hem toch wat dwars want hij had niks, alleen zijn kleren en een lege rugzak. Ze waren aangekomen bij de douche en zuster Zara zei: Hier is de ingang.

Als u klaar bent komt u er aan de andere zijde weer uit, alles is hier éénrichting begrijpt u. Daar ligt dan een pij voor u klaar omdat wij, als service, uw kleren gaan wassen. Ik neem aan dat u daar geen bezwaar tegen heeft”. Niks bij de deur onthulde dat hier een douche was, alleen een bordje met het nummer 15 erop.

Roy ging door de deur naar binnen en kwam eerst in de kleedruimte. Roy hoorde de non zeggen: De jonge vrouw keek ook verschrikt en onderdrukte een kreet. Ze zei na een korte stilte “Ik mag nu de warme douche aanzetten en dan zal ik u op een speciale manier wassen, stoor me maar niet”. Toen Roy haar beter bekeek besefte hij dat de vrouw geen haar op haar hoofd had. Verder kan ik daar nu niets over zeggen.

Gaat u maar op uw knieën zitten dan ga ik beginnen. Joanna begon met haar tong de haren van Roy te likken die waren gelukkig kort geschoren alsof ze een poes was die zichzelf verzorgt. Zo nu en dan moest ze stoppen om een haartje van haar tong te halen. Toen ze bij de nekharen was aangekomen likte ze weer omhoog nu richting de wang en het oor. Ze liet haar tong een paar rondjes door Roy’s oor cirkelen en dat miste zijn uitwerking niet.

Hij voelde zich heel geil worden door deze intieme kus. En daarbij kwam dat Joanna met elke beweging, onbedoeld met haar stevige borsten langs zijn lijf schuurde. Joanna ging verder en likte zo goed ze kon over zijn hele gezicht en aan zijn neus sabbelde ze zelfs even. Bij zijn lippen aarzelde ze even maar ze besloot om zachte zuigkusje op de boven- en onderlip te plaatsen. Deze warme aanraking deed zijn pik weer opspringen en de opwinding werd niet minder toen Joanna verder ging likken op zijn hals.

Joanna ging even rechtop staan omdat haar rug pijn deed van het steeds voorover staan, althans dat dacht ik. Omdat Roy nog steeds op zijn knieën zat had hij nu vrij uitzicht op haar kutje en zag dat ze ook daar helemaal kaal was.

Helaas had ze de benen dicht bij elkaar staan en kon hij alleen de start van haar gleuf ontwaren. Zijn pik stond nu helemaal op oorlogssterkte en de naakte non vroeg hem nu op te staan zodat ze zijn borstkas en rug kon likken. Toen zijn rug na vijf minuten ook klaar was kwam ze als een hemelse nympf voor hem staan en begon hem vanaf de navel omhoog in strookjes te likken.

Bij elk strookje, bij elke omhooggaande beweging gleden haar lijf en haar borsten langs de keiharde pik en Roy begon te kreunen van genot. Hij verlangde nu meer dan ooit naar een knallend orgasme, voor de eerste keer veroorzaakt door de bewegingen van een prachtige geile vrouw. Waar had hij dit aan verdiend? Ook dit spel duurde ongeveer vijf minuten. Joanna pauzeerde even alsof ze moest bedenken hoe ze verder zou gaan. Ze staarde naar Roy zijn pik, waarvan de eikel een poging deed zich te bevrijden uit het nauwe huidje.

Maar op dit moment moet ik u vragen of u wilt dat ik nu verder ga met uw voeten en naar boven toe werk, of dat ik zo doorga met uw penis en dan verder naar uw voeten. U kunt trots zijn op uw intieme gereedschap en ik kan me voorstellen dat het moeilijk is uzelf te beheersen”. Hoewel dit de eerste keer is dat ik met een vrouw intiem ben, zou ik nu het liefste u keihard neuken, maar dat is niet echt lief en dan zou ik u ook storen.

Ik heb al begrepen dat ik hier beter kan luisteren en me aan de regels houden. Trouwens, mijn antwoord is dat u met mijn voeten mag beginnen en eindigen met mijn pik. Door de waterstralen kon hij het niet zo goed zien maar hij had het idee dat er steeds een zwarte schim achter het glas bewoog. Joanna zat nu achter Roy en was bij zijn billen aangekomen. Ze vroeg hem of hij wat voorover wilde buigen.

Van bovenaf likte ze zijn bilnaad en proefde zijn zoute zweet dat door het water nog niet afgespoeld was. Vlakbij zijn anus stopte ze even maar liet na die lichte aarzeling ook haar tong over zijn gaatje glijden en maakte een extra rondje.

Roy zijn pik wipte een paar keer op bij deze onverwachte tinteling. Het was alsof er vanuit haar tong schokjes door zijn lichaam gingen die zijn geilheid nog meer opstuwden. Roy ging liggen op de koude tegels, hij rilde even en dacht alleen aan klaarkomen en dáár had hij nu alles voor over!

Joanna zat tussen zijn benen en likte nu zijn ballen schoon. Ze proefde dezelfde zoute smaak van zweet, die hier nog intenser was dan bij zijn billen. En tegelijkertijd rook ze de muskusachtige zweetgeur die de sexuele driften alleen maar aanjaagt. Het was ook pas op dit moment dat ook de non opwinding voelde. Tot nu toe had ze zich plastisch aan de opdracht gehouden en voerde deze uit als een lijdzame straf.

Ze had wel erotische gedachten gekregen door de lichamen die tegen elkaar wreven en het gevoel van zijn harde lul, maar de echte opwinding kwam pas nu, en ook in alle hevigheid. Roy merkte dit aan de ineens versnellende bewegingen van haar tong en mond. Ze begon snel over de hele lengte van zijn pik te likken en gaf er nu snelle zuigkusjes op. Ook beet ze zachtjes in de gespannen huid van de stam waardoor de pik nog meer begon te steigeren. Door haar zachte tandenwerk werd de huid nog meer gespannen en de paarse eikel kon door deze tegendruk onder de voorhuid uit springen.

Terwijl dit gebeurde was Joanna al aan het proberen met haar hele mond de stam naar binnen te happen wat natuurlijk niet kan lukken. Roy kreunde, zijn pik schokte onder de warme zachte mond en zijn orgasme barstte los. Dikke stralen sperma schoten uit de eikel tot op zijn borst terwijl zijn pik heftig bleef schokken onder de geile liefdevolle kussen van haar mond. Roy voelde alsof hij zweefde en Joanna bleef maar likken aan zijn pik en ballen toen plotsklaps met veel kabaal de deur van de douche openschoot en een non met haar rokken overduidelijk omhoog naar binnen viel.

Er gebeurde van alles tegelijk. Roy ging zitten en de vrouwen riepen tegelijk “”Pak het sperma” en de ander “Maria, wat doe je?. Zonder antwoord te geven dook zuster Maria op Roy en begon als een bezetene aan zijn eikel te zuigen en het nog niet afgespoelde sperma van zijn buik te likken.

Zowel Roy als Joanna waren beduusd van dit bizarre einde. Roy was de eerste die iets kon zeggen “Wat zijn jullie voor geile loeders! Jullie vallen me aan om mijn zaad! Nou ik blijf hier want dit wil ik wel elke dag! Maria was klaar met likken en stond op en probeerde haar kletsnatte pij te fatsoeneren. Door haar wilde actie zat het sperma helemaal rond haar mond geplakt. Het sperma bekje zei “Joanna! Je weet toch dat het zaad der liefde niet verspild mag worden!

Wat doe je nu! Ik zal je naam nogmaals moeten noemen”. Ik snap het wel maar het is beter voor jouw ontwikkeling”. Joanna boog haar kale hoofd en knikte bevestigend.

Zonder te wachten op haar instemming ging Roy verder: Maria die baalde van de oplettendheid van Roy wilde protesteren maar Joanna had de zoom van haar pij al in de hand en trok die omhoog. Ze trok de pij over Maria’s hoofd en smeet hem in de douche. Maria stond nu naakt voor ons, ze had lang rood haar dat mooi paste bij haar zachtomlijnde gezicht.

Ze had kleine borsten met relatief grote tepels die prompt naar voren wezen. Rond de heupen was ze nogal mollig en haar schaamstreek was bedekt met kortgeknipt rood haar, een teken dat ze niet lang geleden straf had gehad want aan elke opgelegde straf werd standaard het kutje scheren toegevoegd.

Roy dacht terug aan eerder die ochtend toen hij de inspectie van zuster Zara had overleefd en glimlachte “zo werkt dat dus hier…”. Joanna keek naar het behaarde kutje en zag een touwtje, ze trok eraan in een korte felle beweging en twee zilverkleurige balletjes van 3 cm doorsnee kwamen tevoorschijn.

Maar nu hebben we beide geen orgasme gehad terwijl dat met deze jongeheer wel had moeten lukken. Zullen we niet elkaar vergeven en elkaars naam niet noemen en dan gaan we nog even verder onder de douche.? Roy bekeek de twee naakte vrouwen en zag al allerlei geile avonturen op zijn netvlies. Deel 3 Jana één Terwijl Hans en Roy stonden te douchen, en Mona bezig was om de oude non Mirna te bevredigen zie deel 1 en 2 werd ook Jana gewekt.

Bij haar was zuster Claudia binnengekomen. Zuster Claudia was het type persoon dat je niet snel kunt doorgronden. Ze had een gezicht wat geen kenmerken had die opvallend waren.

Haar waren donkerblond en halflang, wel netjes maar zeker niet uitsprekend. En als je zou moeten raden wat voor werk ze deed of waar haar sexuele voorkeuren naar uitgingen, dan zou de antwoorden “huisvrouw” en “standaard sex” bij niemand verbazing wekken.

Claudia stelde zich voor en vertelde aan Jana wat ook door de andere nonnen aan haar vrienden was verteld. Jana bleef in haar bed en verroerde geen spier. Toen de non uitgesproken was zei Jana: Ik respecteer dat jullie sex belangrijk vinden maar niet met mij". Ik wil je alleen zeggen dat je hier op een veilige manier kennis kan maken met sex, en daarbij komt dat je op elk moment vrij bent om hier te vertrekken.

Ons standpunt is dat jij vrijwillig moet kiezen om mee te doen, alleen je zult begrijpen dat als je wilt vertrekken wij wel een vergoeding vragen voor je overnachting". Maar ik laat je even rustig nadenken terwijl je een douche neemt en ik wat te eten haal". We spreken dit af. Ik ga zo weg en dan kun je je hier uitkleden en daar is de douchedeur. Als je klaar bent met douchen staat er eten klaar, tenminste als je honger hebt en dan kan je gewoon weggaan. Als je de deur uitgaat loop je rechtdoor tot een T-splitsing in de gang, daar ga je rechts en dan aan het eind is een deur die je naar buiten brengt.

Als je toch besluit te blijven, kan je gaan eten en blijf je wachten tot ik weer kom. Over een half uur ben ik weer. Ben je nu gerust? Jana dacht dat ze hiermee van het klooster af was, en dat was ze dan voorlopig ook, maar niet op de manier die ze zelf had bedacht.

Met een kort “Dag”, en een knikje vertrok Claudia en hoorde op de gang dat de namen van Maria en Joanna werden genoemd. Jana stond naakt in het douchehokje. Terwijl ze haar ochtendplas langs haar benen liet lopen zag ze dat tegenover de deur waardoor ze naar binnen was gekomen, nog een deur was, maar sloeg er verder geen acht op.

Jana deed de douche aan en spoelde zich lekker af en liet haar handen over haar hele lichaam glijden. Ze was vreselijk gespannen door de hele bizarre situatie waarin ze terecht was gekomen en voelde de noodzaak die gedachten te verdringen door een lichamelijk feestje, zoals zei het noemde. Ze masseerde haar grote stevige borsten en kneep zachtjes in haar tepels. Samen met het warme water begon ze daarvan al te gloeien. Haar rechterhand gleed af naar haar schaamhaar en bereikte nog iets lager haar behaarde kutje.

Ze was wat ouderwets en vond het wel best zo. Haar gedachten dwaalden verder af naar eenvoudige sexuele fantasieën, waarvan er een was dat ze de hele nacht geneukt zou worden door haar denkbeeldige vriend.

Keer op keer zou ze klaarkomen terwijl zijn pik in allerlei standjes haar jonge strakke kutje zou uitrekken. Tijdens deze gedachten vlogen haar vingers steeds sneller door haar spleetje en kwam ze moeiteloos binnen vijf minuten klaar.

Ze draaide zich om naar de deur waardoor ze gekomen was en merkte dat die op slot zat. De schrik deed haar hart in haar hoofd bonzen. Nog een moment dacht ze dat ze zich vergiste en probeerde de andere deur. Deze ging open, maar ze kwam in een smalle kleedruimte waar behalve een bank, waarop een ontbijtblad stond, en een grote vuilnisemmer, niks te zien was.

Haar hoofd bonsde en spoelde over van gedachten die als woorden voorbij trokken. Het duizelde haar en ze ging maar even zitten. Zo bleef ze een kwartier zitten terwijl ze ongemerkt wat eten naar binnen had gewerkt. Ze moest weg dat was haar duidelijk, want hier werd ze bedrogen onder een schijn van liefde, maar het klopte niet”. Terwijl ze zat te bedenken hoe ze zich buiten naakt moest begeven viel haar oog op de vuilniszak in de emmer zag.

Gekleed in een vuilniszak met vier gaten, waarvan de rand net over haar billen kwam rende Jana de gang door naar de uitgang. Wat de non zei klopte, ze kwam bij een deur en toen ze die open deed keek ze naar buiten. Pas toen kwamen haar tranen. Vergeef me dat ik ga”, snikte ze. Ze stapte naar buiten en sloot de deur.

Hans had gedoucht en gegeten en was nu met Laetitia in een witte ruimte met een behandelbank en in de hoek een toilet en een brandslang. Laetitia trok haar pij uit en Hans zag een Rubens vrouw voor zich, brede heupen en kont en forse borsten een cup D. Hans dacht dat ze een jaar of dertig oud was. Haar kut was bedekt met krullend schaamhaar. Zijn pik was zeer gecharmeerd van Laetitia want hij richtte zich al voorzichtig op.

Hans keek gefixeerd naar haar kruis, wat bij haar een lachje ontlokte. Het is hier zo dat we alleen worden geschoren als we straf krijgen en dat is, je ziet het, alweer een tijdje geleden. We doen hier onderzoek naar de sexbeleving en doen heel veel testjes om uit te vinden wat mensen lekker vinden en wij rapporteren ook wat wij zelf lekker vinden en op basis daarvan heb ik de naam ‘kont-non’ gekregen.

Ik doe experimentjes met anale sex. Je moet daar niet van schrikken want zoals je weet doe je alleen wat je wilt, en anders ben je vrij te gaan. Als voorbereiding daarop zorgen we altijd eerst voor hygiëne. Ga maar op handen en voeten staan op de behandelbank dan zal ik je reinigen.

Hans aarzelde even maar hield zijn zusje in gedachten waarvoor hij had besloten te blijven. Als hij niet zou meewerken zouden ze hem het klooster uitzetten en was alle hoop vervlogen dat hij Mona nog kon helpen. Met tegenzin klom hij op de brede bank.

Hans kon alleen aan homo’s denken. Al zijn opwinding bij de aanblik van de naakte Laetitia was verdwenen. Laetitia had gezien dat Hans zijn penis tot een klein wormpje was geslonken en zei “Het is beter als je ontspant, kijk hier maar naar”.

Pas nu zag Hans dat er in de vloer een glazen plaat lag, met daaronder een monitor, waarop nu een sexfilm begon met een aantal tieners die elkaar om beurten neukten, likten en pijpten. Hans probeerde nog de gedachten aan homo’s vast te houden maar de beelden wisten zijn gedachten en al spoedig was Hans net zo opgewonden als de tieners in de film, getuige zijn pik die stijf onder zijn buik stond.

Nu pakte Laetitia zonder iets te zeggen een scheermes en scheerschuim. Ze verdeelde het schuim over Hans zijn bilnaad, ballen en pik. Alleen het bovenste deel van zijn pik bleef parmantig boven het schuim uitsteken, als een roze kaars op een slagroomtaart.

Ze pakte het scheermes en liet het snel en vakkundig over het schuim glijden. Toen Laetitia bij zijn ballen aangekomen was trok ze met een hand zijn zak strak en de ander liet het scherpe staal over zijn ballen schuren. Ik streelde de binnen kant van haar dij en schoof op richting haar slipje. Gewillig deed ze haar benen een stukje van elkaar, ik meende de natheid van haar kutje al door het slipje heen te voelen.

Een wip in de vrije natuur was altijd al een van onze favorieten, het wond vooral mijn vrouw altijd enorm op, en ze had nooit moeite om zich op deze momenten te geven. Maar deze keer had ik dus heel andere plannen. Ik kuste haar vurig op haar mond en knede haar borsten door haar jurkje heen, al snel stonden haar tepels stijf rechtop. Om haar helemaal in de stemming te brengen besteedde ik extra veel aandacht aan het voorspel. Ik tongde haar als van ouds en lebberde haar hele gezicht af, zachtjes kriebelde ik met mijn tong in haar oor.

En na een tijdje begon ik door haar slipje heen haar geile, hunkerende kut te vingeren. Al snel lag ze te kronkelen en te hijgen van genot, ze wipte heet met haar kontje op en neer.

Ze had haar borsten uit haar jurkje bevrijd, en lag nu met haar benen ongegeneerd wijd te genieten in de zon. Ik besloot dat het tijd was om mijn plan in daden om te zetten, door een zacht geluidtje met mijn mond te maken trok ik de aandacht van de hond. In de hoop dat mijn vrouw niet door zou hebben waar ik mee bezig was liet ik hem naast ons neer liggen.

Om de interesse van het dier te testen hield ik hem mijn nu klets natte vinger voor. Gulzig begon hij deze te likken, waarop ik opmaakte dat de smaak en geur van mijn geile vrouwtje hem wel beviel en ik verder kon gaan met mijn perverse geile idee.

Zachtjes werkte ik het slipje van mijn hunkerende vrouwtje naar beneden, gewillig hield ze haar kontje omhoog. Ik kon mij niet aan de indruk ontrekken dat ze door had waar ik mee bezig was,zo vreselijk geil lag ze daar te genieten en zo gewillig leek ze alles te ondergaan. Voor de zekerheid hield ik de hond nog even het klets natte slipje voor, en wederom begon hij gulzig te likken, hij kroop zelfs heel enthousiast op zijn buik dichterbij.

Precies zoals ik gehoopt had dat het zou gaan.. Nu mijn vrouwtje daar zonder slipje lag besloot ik om haar naar de toppen van haar geilheid te brengen, al leek daar niet veel meer voor nodig. Nog nooit had ik haar kut zo geil gezien, haar lippen waren dik en opgezwollen en haar klit stak verm tussen haar dikke grote schaamlippen uit, iets wat anders nooit het geval was..

Ik boog me tussen haar benen en likte en vingerde haar tegelijk, ondertussen lag ze zelf met haar ontblote borsten te spelen, en rolde ze haar gezwollen tepels tussen haar vingers heen en weer.

Voorzichtig opende ik haar benen nog een beetje, en weer leek het of ze door had wat de bedoeling was, ze schoof zelfs een stukje op in de richting van de hond. Stiekem wapperde ik met haar slipje om de hond nog dichterbij te lokken. Op zijn buik schoof hij op ons af. Zelf lag ik inmiddels te trillen van geilheid en mijn stijve pik doorweekte mijn slip. Zelden was ik zo heet geweest.