Pjes mobiel erotische massage gay

pjes mobiel erotische massage gay

De zaal is open vanaf Het programma is een mix van zang, muziek, sket- ches en Clingse verhalen. Kaarten kosten 10 euro en kunnen worden besteld bij Arnold de Burger van gemeenschapscent r um Malpertuus, telefoon Sinterklaasintocht Hulst anders dan anders De Sinterklaasintocht op zondag 15 november in Hulst wordt anders dan anders.

Kijk op de website www. Als we Sinter- klaas gaan uitzwaaien op 6 december wordt het gedicht voorgelezen. Op de foto als Sint of Piet Heb je altijd al eens wil- len weten hoe je er uit zou zien als Sint of Piet? Of als het paard van Sint, Ame- rigo? Dan heb je nu weer de kans. Ga erachter staan, steek je hoofd erdoor en laat iemand een foto maken. Die krijgt een surprise van de Sint tij- dens het uitzwaaien! Jenna van dansschool Anneke Hamelink leert de kids de nieuwste dansjes aan.

De enthousiaste vrouwelijke deejay Cheesy Disco Queen draait de plaatjes. Het dans- feest begint om In de voorverkoop kost een kaart 2 euro, op de dag zelf aan de zaal 4 euro.

Brunch Op de verjaardag van de Sint, zondag 6 december, kunnen jong en oud vanaf Men kan re- serveren via of info debourgondierhulst. Fanfare Excelsior uit Terhole gaat voorop bij de rondgang rich- ten de haven. Ü Sinterklaas intocht Hulst. Grote Markt, Hulst, zondag 15 november, aanvang programma De Sint en zijn gevolg komen aan op de Bierkaai. Bereid in eigen winkel!

Aanbiedingen maximaal 6 stuks per klant. Kijk voor meer aanbiedingen op www. Kijk dan op www. Met de herziening van het Omgevingsplan willen wij nieuwe kansen benutten en dringende opgaven aan- pakken. Zonneparken De gemeenten Reimerswaal, Tholen en Middelburg hebben vergevorderde plan- nen voor het bebouwen van een groot ge- bied met zonnepanelen.

De Provincie wil deze projecten de komende jaren volgen, voordat er meer worden toegestaan in het landelijk gebied van Zeeland. Het plaatsen van panelen op daken van gebouwen en bedrijventerreinen blijft wel mogelijk. Kustbebouwing De Provincie vindt het belangrijk om de ongerepte Zeeuwse kust te beschermen.

De Provincie wil daarom een plan op- stellen voor de toekomst van de Zeeuwse kust. Deze visie is een actiepunt in het herziene Omgevingsplan. Het opstellen gebeurt in samenspraak met het Rijk, gemeenten, het waterschap, de recre- atiesector, natuurorganisaties en andere belanghebbenden. Inspraak De tussentijdse herziening ligt tot en met 8 december ter inzage op het provinciehuis en de gemeentehuizen.

Tijdens deze periode is inspraak mogelijk. Reacties kunnen tot en met 9 december worden gezonden aan Gedeputeerde Staten van Zeeland, afdeling Ruimte, post- bus , LA Middelburg. Volgend omgevingsplan Het geactualiseerde Omgevingsplan legt een basis voor het nieuwe Omgevingsplan vanaf In de herziening constateert de Provincie een aantal grote opgaven voor de toekomst.

Deze opgaven worden niet uitgewerkt in de tussentijdse her- ziening, maar worden meegenomen in het nieuwe Omgevingsplan van de Provincie.

Reageren op deze uitgave van Provinciewerk? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie per telefoon 63 10 Wilt u inzage van stukken?

Neem dan contact op met het informatiecentrum via de e-mail infocentrum zeeland. Of schrijf naar Postbus , LA Middelburg. Provinciehuis, Abdij 6, BK Middelburg. De volgende Provinciewerk verschijnt 25 november Provinciewerk leest u ook via: Ondernemers die in de problemen zitten, worden vroegtijdig in contact gebracht met specialistische adviseurs die onnodige bedrijfsbeëindigingen en faillissementen kunnen voorkomen.

Andere on- dernemers uit het land zijn enthousiast. Annemarie van Gaal, ondernemer: Fijn dat MKB Doorstart deze ondernemers laat beseffen dat falen niet het einde is, maar juist de start van een nieuw begin. Het project is een pilot voor Zeeland en loopt tot eind In januari organiseert MKB Doorstart samen met Impuls en de Kamer van Koophandel een informatiebijeen- komst hierover voor de publieke en private inter- mediaire organisaties en bedrijven in Zeeland. Ook branche organisaties worden hiervoor benaderd.

In het Omgevingsplan is het beleid vastgelegd voor ruimte, milieu, water en natuur. De herziening is een beperkte aanpassing. De Provincie Zeeland krijgt hiervoor geld van het Rijk. Er is voor nog ruim In Zeeland is er tot nu toe een oppervlakte aan daken gesaneerd van 20 voet- balvelden en wordt met de zonnepanelen energie opgewekt voor 4. Gedeputeerde Jo-Annes de Bat was in Gapinge, waar de aannemer bezig was met het saneren van het dak.

Vervangen moet uiteindelijk toch, en als dat duurzaam kan, hebben we er allemaal baat bij. Dat maakt het voor ons nog gemakkelijker en voordeliger om ons dak te saneren.

Omdat er nog budget beschikbaar is, wordt de regeling verlengd tot en met Lees meer over Waterdunen op: U kunt de speciaal voor dit jubileum gemaakte vlaggen zien wapperen bij het sluizencomplex in Veere en Vlissingen, het Steunpunt Zeelandbrug in Colijnsplaat, het informatiepunt Zeelandbrug op het parkeerterrein De Val op Schouwen- Duiveland, de gemeentehuizen van Noord-Beveland Wissenkerke en Schouwen-Duiveland Zierikzee en uiteraard bij het provinciehuis in Middelburg.

Wij willen dit plan samen met Zeeuwse bedrijven en organisaties opstellen en uitvoeren. Economi- sche opgaven die de Provincie wil oppakken, zijn: Doe dan mee aan de korte peiling op onze website: Het juiste matras speelt hier- bij een veel grotere rol dan vaak gedacht.

Hoe weet je nou eigenlijk welke matras geschikt voor je is? Onlangs is slaapspeciaal- zaak Verdegem in Oostburg door Matrassenwijzer. Advies op maat Het kopen van een matras is geen alledaagse aankoop.

Het spreekt weinig tot de verbeelding omdat het voor- al functioneel is. Als je ver- volgens online gaat zoeken zie je vaak door de bomen het bos niet meer. En niet alleen van één merk. Vaak is dit advies alleen niet voldoende. De kritische consument wil ook de be- ves t i- ging dat de gemaakte keuze de juiste is; we willen het testen, zien, voelen en er- varen.

Daarom heeft Ma- trassenwijzer. En om onafhankelijk te vergelijken staan alle landelijke prijsac- ties overzichtelijk op de site. Kwaliteit en kennis De aangesloten slaapspeci- aalzaken worden geselec- teerd op basis van kwaliteit en kennis. Alleen dan ver- dienen zij het keurmerk. Het adres van Verdegem Wonen is Nieuwstraat 68 in Oostburg.

Voor meer infor- matie zie de website Matras- senwijzer. Wereldkampioene Cross Triathlon Lindy van An- rooij uit Kapelle en zelf win- nares van de prijs in , maakte woensdagavond de genomineerden bekend van deze prijs voor jong Zeeuws sporttalent. De winnaar zal op 26 april worden bekend gemaakt tijdens het Sport Gala in Zeeuws- Vlaanderen. Aansluitend gaf Wietse Beerens - win- naar van de Scheldebeker - een korte toelichting over de plannen voor het historisch zwemevenement de Scheldebeker dat de ko- mende drie jaar toewerkt naar een nieuwe oversteek van de Westerschelde in Uiteraard met een bijbehorende oorkonde, die werd overhandigd door be- stuurslid Jan Willem Siewe.

Wietse Beerens was de winnaar van de Schelde- beker Deze historische zwemtocht krijgt een ver- volg in In de tussenlig- gende jaren zal de Stichting jaarlijks lange zwemwed- strijden in het open water ondersteunen zodat er meer deelnemers komen en de bekendheid van Zeeland als provincie waar je moet zijn voor het zeezwemmen groeit. Met de Scheldebeker wil het bestuur een evene- ment van internationale allure neerzetten voor Zee- land. Wietse Beerens zal zich als bekende zwemmer inzetten om deze ambitie uit te dragen.

De heropening van de toegangsweg wordt gevierd met een vier weken durende letterspaaractie. Men kan de waardebonnen inleveren in week 50 en De ultieme relaxplek, waar je tot ver in de herfst lekker beschut kunt genieten van je tuin.

Laat je inspireren in één van onze ontdekkingscentra. Onze deskundige adviseurs informeren je graag over de vele mogelijkheden. Zo maak je altijd de juiste keuzes die het beste passen bij jouw wensen. Creëer je eigen buitenparadijs met een Alkuplus terrasoverkapping Verkoop uw huis Direct Tel: Beste bod op uw huis!

Oplevering van uw woning bepaalt u zelf! Betrouwbaar, snel, discreet en alles via de notaris! Iedereen was feestelijk gekleed. De coverband Size Matters opende het optreden met een Bond- nummer. Ie- dereen vond het geweldig. Het leverde een prachtbedrag op voor twee goede doelen in de regio. Alles was eraan gedaan om een echt VIP-sfeertje te creëren. En natuurlijk Spectre, de nieuwste James Bond. Keuze uit 2 verschillende rugkussens en diverse armleuningen.

Kijk ook op pzc. Heb je last van chronische of acute klachten? Klassieke homeopathie kan een oplossing bieden, bij kinderen en volwassenen. Zowel psychische, mentale als fysieke klachten kunnen verholpen worden. Tel 28 67 50 Patricia. De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

Centrum voor bewustwording en natuurlijke gezondheid www. De Sluise heeft al jaren een pedicurepraktijk. Pedicure Marloes is recent van naam ver- anderd: Het is een gespe- cialiseerde praktijk voor voet- en houdings- zorg. Podozorg Sluis biedt voetzorg aan reuma- en diabetespatiënten. Voorts behan- delt Loes van Vooren likdoorns, eeltplek- ken, schimmelnagels en ingegroeide nagels. Dan biedt een nagelbeugel de oplossing. Vernieuwd Loes van Vooren heeft haar praktijk aan de Heilleweg 8 in Sluis volledig vernieuwd.

Op haar nieuwe web- site www. U kunt bij Podozorg Sluis voorts terecht voor speciaal op maat gemaakte podologi- sche zolen, ortheses ter correctie van pijn- lijke tenen , sport inlays voor mensen die meer willen halen uit hun sport en podo- slippers op maat.

De Oostburgse schoenhandelaar heeft daarmee een trouwe klantenkring weten op te bouwen in Zeeuws- Vlaanderen, de rest van Zeeland en België. Henk Fenijn weet als geen ander hoe belang- rijk goed passend schoeisel is.

De juiste maat is cruciaal, benadrukt hij. Daarbij let Henk Fenijn niet enkel op de lengtemaat, maar ook op de breedtemaat. Die is immers net zo belangrijk. De kinder- maten beginnen bij 18 42 is de grootste kin- dermaat. Dat gebeurt bij Henk Fenijn Passende Schoenmode met een kennersoog. Hij en zijn vakkundig team nemen er altijd de tijd voor. Dat een comfortabele schoen modieus kan zijn bewijst de collectie voor hem en haar bij Henk Fenijn Passende Schoenmode.

De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van Loes van Vooren aan het werk in haar ver- nieuwde praktijk. Op 1 september is Rosita van Geerdaele gestart als Sensi-the- rapeute.

Een tijd waarin veel mensen zichzelf voorbijlopen, één of meer allergieën hebben en het aan- tal problemen rond hoog gevoel ig heid nog steeds toeneemt.

De Sensi-therapeut bekijkt de mens als geheel: Twee tot vier behandelingen zijn doorgaans voldoende, aldus Rosita, die benadrukt dat de therapie nooit het be- zoek aan een arts mag ver- vangen! De Sensi-therapeut maakt gebruik van een biosensor. Hierdoor werkt de therapie ge- ruime tijd door. Op de web- site www. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Clean 9. Her- kent u zich in deze klachten: Drie stappen Het programma is opge- bouwd uit drie stappen die eenvoudig te volgen zijn.

Je maakt een vliegende start op weg naar een gezondere en slan- kere versie van jezelf. Opge- hoopte voedingsresten in het maagdarmstelsel en visce- raal vet worden opgeruimd. Je zult gegarandeerd gemotiveerd raken om je lichaam voor- goed te veranderen.

In stap drie brengen we je naar een nog hoger level. Je zult jezelf niet al- leen strakker maar ook beter in je vel voelen. Look better, feel better! Neem vrijblijvend contact op met Katrien De Croock, of via katrien. Sensi-therapeut Rosita van Geersdaele. Schrijf u nu in!

Onze La Colline Specialiste geeft een geheel op uw huid afgestemde korte maar zeer intensieve gelaatsverzorging met compleet verzorgingsadvies. Schrijf u in via info angeliquebeautycare.

Vorig jaar oktober opende ze aan de Axelsestraat in Terneuzen kapsalon Vanja. De van oorsprong Kro- atische werkte in Zagreb ja- renlang in de trendy salon van Jacques Dessange, een klinkende naam in de inter- nationale kapperswereld. De salon aan de Axelse- straat oogt eigentijds. Er wordt gewerkt met pro- ducten van het bekende Franse merk Eugene Perma. Afgelopen voorjaar kwam er een tweede merk bij: Dit merk is gespecialiseerd in luxe haarverzorgingsproducten.

In augustus introduceerde Vanja Olaplex. Het verbindt verbroken zwavel- bruggen weer met elkaar. Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar. Olaplex kan gebruikt worden bij ontkleuringen, balayages, highlights, nor- male kleuringen en toners, extensions, permanenten, voor keratinebehandelin- gen en als aparte behande- ling bij extreem beschadigd haar. Vanja verkoopt van de ver- schillende merken ook pro- ducten voor thuisgebruik.

Zondag en maandag is de salon gesloten. U kunt reserveren via Maar verschillende functies en activiteiten gaan door onder verantwoordelijkheid van andere organisaties. DeafgelopenjarenheeftKlaverbladZeelandzichsamenmetveelmensenenorganisaties in Zeeland sterk gemaakt voor mensen die zijn aangewezen op zorg en ondersteuning.

Wij bedanken iedereen voor deze inzet en samenwerking. Wij wensen ieder een goede toekomst maar beseffen ook dat er op sommige terreinen nog veel moet gebeuren. Sommige van onze functies gaan in gewoondoormaar dan via andere organisaties. Misschien dat u hier gebruik van maakt of wilt gaan maken. Sensoor Mensen in Zeeland kunnen ook in anoniem bellen, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

De nummers veranderen niet: Mailen of chatten kan ook: Neem hiervoor contact op met - of mail naar info akj. Een contactformulier invullen kan ook op www. Onafhankelijke Cliëntondersteuner Wet langdurige zorg Mensen in Zeeland kunnen ook in een beroep doen op onafhankelijke cliëntondersteuner Wet langdurige zorg oco wlz.

Neem hiervoor contact op met - Adviespunt Zorgbelang Mensen in Zeeland kunnen ook in een beroep doen op het Adviespunt Zorgbelang.

Kijk voor meer informatie op www. Ook deze blijven in actief in Zeeland. Contactgegevens vindt u op www. Ook in kunt u een beroep blijven doen op enkele provinciale platforms die zich inzetten voor de Zeeuwse samenleving.

Bij de coaching c. Lilian Bakels, directeur van 4YOU: Het gaat altijd om maatwerk. Lilian voegt daar aan toe: Men is in het bezit van een AGB-code waardoor de kosten van coaching deels worden vergoed door een groot aantal zorgverzeke- raars.

Men heeft geen verwijzing no- dig. Andere hulpverleners verwijzen overigens wel door naar ons. Het zijn workshops onder andere over pestgedrag en faalangst. Ze kunnen worden gegeven op scholen. Donderdag 26 november van De opleiding start begin januari. Zin om even te ontsnappen aan de drukte van alledag? Woensdag 25 november is er een meditatieavond in Biervliet U dient zich daarvoor wel aan te melden. Dat kan via 4youtena hetnet. Meer weten over coaching, hulpverlening en het trai- ningsaanbod individueel en voor bedrijven , kijk op www.

U kunt ook bellen naar Eva de Vries uit het buurtschap Hoek van de Dijk bij Zaamslag coacht geen paarden maar mensen. Dit doet ze met be- hulp van haar trouwe viervoeter Twixi. In België, bij Syntra, volgde Eva de Vries een gespecialiseerde opleiding voor coach.

Een sessie, die los kan worden geboekt, uiter- aard zijn vervolgsessies mogelijk, kan zeer verhelderend werken.

Het paard ziet en voelt onmiddellijk wat hij aan de ander heeft. Ik nodig mensen uit naar me toe te komen als ze nieuwsgierig zijn naar wat coachen met paarden voor hen kan betekenen. Het telefoonnummer is Lilian Bakels voor en Ellen Min- derhoud. Eva de Vries en haar paard Twixi.

Men kan in de praktijk van Dian Lammens, gevestigd aan de Emmaustraat 22 in IJzen- dijke, terecht met de volgende klachten: Training Mindfulness Dian is tevens erkend Mindfulnesstrainer. Op maandagavond 11 en dinsdagmiddag 12 januari start ze nieuwe mindfulness- trainingen. Dit gaat vaak gepaard met stress en negatieve gevoelens en gedachten.

Compassietraining De compassie-training, die start op dinsdag 15 maart, is een vervolg op de mindful- ness-training. In deze acht weken durende groepstraining leer je de kernprincipes en oefeningen die je in staat stellen om met vriendelijkheid, zorg en begrip voor jezelf en anderen te reageren op moeilijke situa- ties in het leven. Voor aanmelding en meer informatie kun je bellen naar Mailen kan ook, en wel naar dianlammens zeelandnet. Dus ook in Zeeuws- Vlaanderen. Het aan- bod aan hulp, diensten en zorg is breed.

Maar altijd is de vraag van cliënten doorslag- gevend. Hun wensen, voorkeuren en verhalen leggen gewicht in de schaal. Dat maakt de zorg vertrouwd, per- soonlijk, kleinschalig.

Dicht bij huis en dicht bij mensen. Daarom trakteren we je graag op héél veel feestelijk voordeel. Wil je meer warmte in huis voor de winterse maanden?

Een stijlvol cadeautje voor Sinterklaas of Kerst? Een fantastisch gedekte familietafel? Bij Goossens helpen we je met liefde verder Eetkamerstoel Sturdy, met hand ingewassen outdoor leder en robuust metalen frame, nu ,- Eetkamertafel Bole, x cm in eiken naturel en metalen kruisonderstel, normaal 1.

Vlak normaal vanaf 2. Onder leiding van de coach werk je niet enkel aan je gedrag, ook je licha- melijke gezondheid telt bij het welbevinden. Gino de Gruyter is sinds na een driejarige oplei- ding gediplomeerd Master Life Coach. Verder is iedereen welkom met welke vraag dan ook. Voor mensen die op afstand wonen of om een of andere reden het huis niet kunnen verlaten is er Online-Coa- ching. Doelen stellen Angst is een natuurlijke, gezonde reactie die ons be- schermt.

Krijgt de angst emotie de overhand kan dit problematisch worden. Angstgevoelens kun je be- heersbaar houden. Via ver- schillende technieken leert men in kleine stapjes om de angst te overwinnen. Gino De Gruyter behandelt te- vens hyperventilatieklach- ten. Gino De Gruyter biedt voorts groepswork- shops aan om sterker in het leven te staan. Meditatie- technieken spelen daarin een belangrijke rol. De coachmethodiek fx- CARE is nieuw.

Het is een combinatie van fysieke k ickbok s oefen i ngen, waarbij gebruik gemaakt wordt van een speciaal stootkussen, en mentale coaching. Een speelse ma- nier om je beter te voelen. De methodiek is geschikt voor zowel jong als oud. Gino De Gruyter heeft in Terneuzen een coachings- ruimte aan huis en kan daarnaast beschikken over een ruimte in Philippine voor groepsworkshops. Men kan ook bellen naar Spirit and Destiny Coaching Je kan veranderen, ik kan je daarbij helpen.

Stress, hyperventilatie, angst, depressie Een doel vinden en behalen. Samen gaan we ervoor! Laan van Othene 24 - Terneuzen - 06 43 46 26 26 www.

Moeders voor Moeders zamelt urine in van zwangere vrouwen. Hieruit wordt het hCG-hormoon gehaald, dat wordt verwerkt in geneesmiddelen voor vruchtbaarheids- behandelingen. Dat hoeft vanaf 2 november niet meer. Vanaf dan halen we voortaan overal in Nederland wekelijks de urine bij de deel- neemsters thuis op. Bij mijn eerste zwangerschap vond ik het na een tijdje best zwaar worden om zelf met de kratjes heen en weer te rijden.

Ik ben nu net zwanger van de tweede en ik kijk ernaar uit om straks de kratjes gewoon buiten klaar te kunnen zetten als ik naar mijn werk ga. Dat maakt het voor mij gemakkelijker ommee te doen!

We komen bij je langs in een neutrale bestelbus. Ben je niet thuis, dan kun je de kratjes op een afgesproken plek verbergen. Een ander adres opgeven mag ook. Als je nog vragen hebt kun je gratis bellen met Moeders voor Moeders: Of kijk op www.

Vanaf 2 november haalt Moeders voor Moeders overal in Nederland bij de deelneem- sters thuis de urine op. Zelf de kratjes naar een verzamelpunt brengen hoeft dan niet meer. Aandacht voor je toekomst of Of gewoon Of? Bij verhuizen is álles leuker dan het regelen van je opstalverzekering. En dat snappen we bij Aegon heel goed.

Daarom helpen we je. Haarmanweg 16 Terneuzen, of kijk op aegon. Wist je dat we al een hele tijd buren zijn? Jij woont in Zeeland en wij al ruim tien jaar in Noord-Brabant. We vonden het dus wel tijd om onszelf voor te stellen… Wij zijn energiedirect. Zo simpel is het.

Je krijgt van ons altijd een laag energietarief. Want je weet wat ze zeggen: Met deze complete DVD box her beleeft u de avonturen van deze acrobaat en gekke clown. Te leuk voor jong en stiekem ook voor oud! Sommige dromen moe- ten soms wachten. Nu vindt Marian Maenhaut uit Bres- kens de tijd gekomen om die hartenwens alsnog te realiseren.

Onlangs opende ze aan huis Ghistelkerke BeautyLounge Marian. Ze combineert de salon met een andere job: Ik werk immers op afspraak. Naast theorie zat er ook veel praktijk in. Sfeervolle salon De kleine salon oogt warm: Marian vindt sfeer heel be- langrijk. BeautyLounge Marian biedt drie verschillende gezichts- behandelingen aan. Ze heeft ook een anti-aging behandeling X-Mineral. De Xmi- nerals-lijn bestaat uit syner- getische producten op basis van Dode Zeemineralen, welke zijn gecombineerd en verrijkt met natuurlijke, aro- matische plantenextracten.

De formules bevatten tevens geavanceerde anti-aging werkstoffen. De producten worden in de salon ook los verkocht. Problemen met een on- zuivere huid of acne? Ook daarvoor heeft Marian Mae- nhaut een aangepaste be- handeling. Een feestje of een andere ge- legenheid? Karaja is de make-up voor de moderne, trendy vrouw van nu! Kara- ja is hypoallergeen en dier- proefvrij. Ik kan de make-up bij u aanbrengen en u kunt de make-up ook kopen in mijn salon. Marian Maenhaut in haar schoonheidssalon.

Aansluitend maken de Sint en zijn Pieten, waaronder vier acrobaatpieten, een deejay- en liedjespiet, een rondgang door het centrum. Daar begint rond Aan het eind van de show, rond De intocht wordt georganiseerd en bekostigd door de Oostburgse ondernemers Vereniging Business Collec- tief Eenhoornstad. Aansluitend rijdt de Goedheiligman met paard en koets, ver- gezeld door talrijke Pieten, de kinderen en ouders, naar het Spuiplein. Je kan natuurlijk ook op de foto met Sinterklaas, Ho- ward de Knuffelleeuw of je favoPiet.

Het wordt zon- der twijfel een geweldige middag. Deze keer worden tekenin- gen van Gijs Scholten uit Arnhem tentoongesteld. Gijs is onlangs afgestudeerd aan kunstacademie Sint Joost in Breda. Hij toont in de Raads- kelder een aantal uitzonder- lijke portretten op zeer groot formaat. Het werk blijft te be- zichtigen tot en met zondag 7 februari.

Voor meer info zie www. Op don- derdagavond 26 november is iedereen vanaf Heb je nog nooit gedamd? Je hebt de spelregels snel onder de knie. Mis dan de opvoering van het toneelstuk Ven- toux op vrijdag 13 november om Ook voor niet wielerliefhebbers is Ventoux zeer genietbaar. De toneelvoorstelling, in regie van George van Houts, is een ontroe- rend, hilarisch en scherp portret van een generatie en tegelijkertijd een zoektocht naar de consequenties van bepaalde keuzes.

Wanneer oude vrienden terugkeren in het leven van Bart wordt hij herinnerd aan de zomer van De zomer van de hopeloze liefde voor de mooie Laura, van het verraad en van de dood door schuld op de Mont Ventoux. Wat is er 30 jaar geleden gebeurd? Ventoux is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Bert Wagendorp.

De dansvoorstelling is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder. Je zweet, maar hebt het koud. Je ziet jezelf, deels mens, deels machine. En langzaam lijk je alle controle te verliezen. Technologie maakt ons steeds sneller, sterker, mooier en slimmer. Maar kunnen wij wel omgaan met zoveel macht? De productie Blue Tech- nology van choreograaf David Middendorp, woensdag 18 november om Choreograaf David Middendorp laat dans en techniek op magische wijze versmelten.

Hij dompelt je onder in het spanningsveld tussen mens en zijn moderne omgeving. Blue Technology is een intense dansvoor- stelling vol spanning en fantasie, schitte- rende projecties en muziek van onder meer Radiohead en Nina Simone. Choreograaf David Middendorp geeft om Wilt u er bij zijn? Woensdag 18 november De perfecte afwerking staat garant voor jarenlang genieten.

Maar Jori zitmeubelen moet je niet zien, die moet je ervaren. Kom dus gerust langs om even heerlijk te relaxen bij BinnenUit Meubelen. Spetterende 1e en 2e Kerstdag met live muziek Eet- en Dansfestijn Kerstbrunch Heerlijk uitgebreide brunch 1e en 2e kerstdag van Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen Oma, mag ik mijn pop terug?

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De productie maakt op humoristische wijze een grote men- sen probleem, de ziekte van Alzheimer, begrijpbaar voor kinderen. Er zijn zoveel dingen die we niet mogen vergeten, maar wat als oma het allemaal niet meer kan onthouden? Dat ze haar eigen naam niet meer weet, of dat ze is vergeten dat ze je oma is? Grappig en ontroerend Oma, mag ik mijn pop terug?

Elke zondag gaat Fien bij oma op visite. Fien ziet dat haar oma ouder wordt, maar zich steeds meer als een kind gedraagt. Als Fien tijdens een bezoek haar pop bij oma op schoot zet, wil ze de pop niet meer loslaten. Dit boek is net als deze voorstelling geschreven door Mark Haayema. Het Zwolse gezelschap Theater Gnaffel maakt al meer dan 25 jaar voorstellingen waarin mensgrote poppen op magi- sche wijze tot leven komen. Voorstellingen die eigenzinnig en verrassend zijn, vol hartstocht en humor.

Artistiek leider Elout Hol ontving in de Gouden Krekel voor zijn oeu- vre. Kaarten kosten 10 euro. Woensdag 11 november Clinge, Malpertuus: Hulst, café De Jonkheer: Schrijvers Charles den Tex en Anneloes Timmerije, Sint Jansteen, De Warande: Donderdag 12 november Hulst: Jaarver- gadering wijkraad Hulst- Zuid, Visio, expertisecentrum voor blinden en slechtzien- de mensen, Vrijdag 13 november Clinge, Malpertuus: Zaterdag 14 november Hulst, Reynaertland: Zondag 15 november Hulst: Maandag 16 november Hulst: Dinsdag 17 november Hulst, De Lieve: Woensdag 18 november Kloosterzande: Donderdag 19 november Hulst: Vrijdag 20 november Heikant: Kloosterzande, Hof te Zan- dekerk: Intocht in Terneuzen, Philippine en Koewacht.

Kindertheater Lappie Lapstok, Terneuzen, informatiecen- trum Portaal van Vlaande- ren: Tekenen, activiteit Het Steunpunt, Medi- tatiebijeenkomst, activiteit Het Steunpunt, Donderdag 12 november Sluiskil: Papiercreaties maken, acti- viteit Het Steunpunt, Vrijdag 13 november Spui, buurthuis De 3 Gehu- ghten: Het Steunpunt is met info aanwezig in de bieb. Sebas Brutal B-day Madness, avond met old school death metal, Zaterdag 14 november Axel: In- tocht Sint Nicolaas, Sas van Gent, centrum: Be- kendmaking van de Prins der Sasse Betekoppen, vanaf Spui, buurthuis De 3 Gehu- ghten: Intocht Sinter- klaas, Six- ties party met live optre- dens, Terneuzen, binnenhaven bij Schuttershof: Intocht Sint Nicolaas, omlijst met talrijke activiteiten voor de kids, America Aquarium roots , Old school deaht metal avond met Departed Souls, Procre- ation en Klaïton, vanaf Zaamslag, Podium van Zaamslag: Popkoor 2Gether en jeugdkoor De Babbelie- kes, Zondag 15 november Koewacht, De Vlaschaard: Intocht Sint Nicolaas, Sluiskil, Protestant kerkge- bouw: Viering verschillende jubilea, Maandag 16 november Terneuzen, Ter Schorre: In- tuïtief tekenen, activiteit Het Steunpunt, Dinsdag 17 november Sas van Gent: Sieraden maken, activiteit Het Steunpunt, Toneelgroep Terneuzen speelt August Oklahoma, Woensdag 18 november Terneuzen: Cryptogrammen maken, activiteit Het Steunpunt, Donderdag 19 november Sluiskil: Zandstraat, buurthuis De Straete: Vrijdag 20 november Hoek, voetbalkantine: Terneuzen, Goede Herder- kerk: Intocht in Breskens en Oostburg.

Woensdag 11 november Nieuwvliet: De molen van Nieuwvliet is vrij te bezich- tigen, Vrijdag 13 november Oostburg, Ledeltheater: The Fureys en The Young Folk voorprogramma , Zaterdag 14 november Breskens: Groede, De Twee Duiven: De molen is vrij te bezichtigen, De molen van IJzendijke is vrij te bezichti- gen, Zondag 15 november Aardenburg, Sint Baafs: Special Guest-concert Bach- Plus met medewerking van de wereldberoemde traver- so-speler Barthold Kuijken, De molen van Ca- dzand is te bezichtigen niet gratis , Maandag 16 november Breskens: Expositie over dijkversterking en aanleg nieuwe jachthaven, Dinsdag 17 november Aardenburg: Woensdag 18 november Nieuwvliet: Soeur Sourire Theaterpro- ductiehuis Zeelandia , Vrijdag 20 november Sluis: Zaterdag 21 november Nieuwvliet: Zondag 22 november Cadzand: De toe- gang is gratis.

Aardenburg, Gemeente- lijk Archeologisch Muse- um: Unieke Romeinse en middeleeuwse collectie. Axel, museum Het Wa- renhuis: Geschiedenis van het Land van Axel. Visserij in heden en verleden. Geschie- denis van de vlasteelt. Nieuwvliet, De Karrekas- se: Geschiedenis van de West-Zeeuws-Vlaamse klederdracht. Stell- expo met werk John Creusen tot eind decem- ber. Expositie over geschiedenis Sluis en woordenboekmaker Johan Hendrik van Dale bezoekers kunnen ook de toren beklimmen.

Het nieuwe Zwin in vogelvlucht tot en met 22 november. Terneuzen, Kunstuit- leen gebouw Toonbeeld: Kleintje Kunst tot en met 19 december. Terneuzen, galerie Lo- kaal Werk leden Cat Centrum voor Artistiek Talent. Geschiedenis van het klassikaal onderwijs.

Werk Erik van Houten tot en met 7 december. EXPO Met dank aan: Improvisatieworkshop voor pianis- ten, gitaristen, bassisten en blazers. Een goede controle over het instrument is een must. De curus start 7 januari Nieuw zaterdag 14 november intocht binnenhaven vanaf Een gevarieerd programma waarin 17e eeuwse postkaartjes vanuit het zuiderse Italië naar Engeland en Ierland worden gestuurd.

Deze ondernemers zijn de smaakmakers in uw omgeving. Een kinderkleding- zaak voor stoere en hippe kids tussen de zes en zestien jaar. Een mooie collectie, kennis van zaken en gezelligheid. Improvisatieworkshop Dit jaar nieuw in het aanbod, de impro- visatieworkshop voor pianisten, gitaris- ten, bassisten en blazers.

De basisakkoorden en de basisfuncties worden uitgelegd en getoond. Er worden enkele improvisatietechnieken toege- licht en toegepast in de praktijk. Tijdens de lessen worden enkele beken- de jazz-standards geanalyseerd en men gebruikt deze om de verschillende im- provisatietechnieken op toe te passen. Ook zullen er diverse solotranscripties gemaakt, geanalyseerd en gespeeld wor- den.

Dit om ideeën op te doen voor in de eigen improvisaties. Er wordt gewerkt met een kleine werk- bundel en bijhorende mp3. De leerling moet kennis hebben van toonladders tot 3 mollen en 3 kruisen. Een goede con- trole over het instrument is een must. In de eerste les wordt dit nog even herhaald, samen met drie- en vierklanken.

Op die manier begint elke leerling op hetzelfde niveau. De lessen starten op 7 januari en ein- digen op 28 januari. De lessen zijn op donderdag van Docent is Floris Windey.

Inschrijven kan via www. Het object heeft, aldus de makelaar, een aantal be- langrijke pluspunten: De bedrijfsruimte is func- tioneel in te delen. Het object is gebouwd in en beschikt over een ruim bemeten afsluitbaar bui- tenterrein. De totale be- drijfsruimte bedraagt ca. Het be- drijfspand wordt momenteel gebruikt als autoga- rage, maar leent zich ook uitstekend voor andere doeleinden zoals distributie, opslag en voor bouw gerelateerde bedrijven.

Volgens het bestemmings- plan mag het perceel bebouwd en gebruikt wor- den overeenkomstig bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.

BTW aanvaarding per direct w w w. Geschikt voor diverse doeleinden, zoals een kapper, pedicure of watersportartikelen. Er worden twee units aangeboden met een: Marmeren vloer, hoge plafonds met inbouwverlichting, wanden afgewerkt met stucwerk. Verder is er airco in het pand aanwezig en een alarminstallatie. Het kavel heeft een front van 50 meter aan de Meridiaan en is meter diep. Het kavel ligt bouwrijp, d. In de omgeving zijn reeds een aantal bedrijven ge- vestigd.

Naast het kavel wordt gebouwd aan de nieuwbouw van Garage Kant Volvo vrachtwagendealer. Het bedrijfsloods aan de Industrieweg 8 in Oostburg. Het is gunstig gelegen aan de rand van de kern Axel. Het object bestaat uit twee bouwlagen kan- toorruimte hoog niveau en een souterrain. Het bedrijfspand is begin jaren negentig gebouwd. Bereikbaar via achterzijde door middel van elektrisch bedienbare sectionale overheaddeur. Trapopgang naar de eerste verdieping en kelder. CV-ruimte met doorgang naar plat dak.

Beide nummers en beschikken over een eigen entree en opgang naar de verdiepingen. Nieuwe loodsen van 50m2 - 84m2 nabij de kust en provinciale weg Breskens-Sluis. Gelegen op een perceel van m2 in het centrum. De beschikbare ruimte is gelegen op de tweede en derde verdieping en bestaat per verdieping uit een ruimte van totaal m2.

De 2e verdieping is eventueel op te delen in ruimtes van en m2 en de 3e verdieping in ruimtes van en m2. Je bent een heteroseksuele man en wil weleens door een man gemasseerd worden. Is dat een teken dat je misschien homo bent? Nee, dat hoeft helemaal niet. Je zult je verbazen over het grote aantal heteroseksuele mannen dat voor een mannenmassage kiest. Zij kiezen hiervoor omdat een man steviger kan masseren.

Voor deze mannen is de massage zelf veelal belangrijker dan een eventueel hoogtepunt. Ze willen een professionele massage, bijvoorbeeld na het sporten of in een stressvolle periode.

Bij heteromannen ligt de grens van aanraking anders dan bij homomannen en dat is niet meer dan logisch. Als masseur ben ik er continu altijd alert op of iemand zich op zijn gemak voelt of niet.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je het niet prettig vind als het lichaam van de masseur te dichtbij komt. Dit kan aanvoelen als een overtreding  van jouw persoonlijke ruimte. Voel je altijd vrij om je grenzen aan te geven. De aanraking kan seksuele energie en erotische gevoelens opwekken. Juist doordat de aanraking door een man anders aanvoelt dan door je vrouwelijke partner, kan de massage spannend aanvoelen.

En soms kan je een spontane orgasme krijgen. Je hoeft daar niets van te vinden en je hoeft er ook niets mee te doen. Geniet er gewoon van! Mijn massages zijn niet gericht op klaar komen. Om genot te ervaren in bijzijn van een andere man kan een bijzondere nieuwe ervaring zijn.

Daar hoef je geen homo of biseksueel voor te zijn.

Gratis sexfilems sexclub limburgpjes mobiel erotische massage gay

De zaal is open vanaf Het programma is een mix van zang, muziek, sket- ches en Clingse verhalen. Kaarten kosten 10 euro en kunnen worden besteld bij Arnold de Burger van gemeenschapscent r um Malpertuus, telefoon Sinterklaasintocht Hulst anders dan anders De Sinterklaasintocht op zondag 15 november in Hulst wordt anders dan anders. Kijk op de website www. Als we Sinter- klaas gaan uitzwaaien op 6 december wordt het gedicht voorgelezen.

Op de foto als Sint of Piet Heb je altijd al eens wil- len weten hoe je er uit zou zien als Sint of Piet? Of als het paard van Sint, Ame- rigo? Dan heb je nu weer de kans. Ga erachter staan, steek je hoofd erdoor en laat iemand een foto maken. Die krijgt een surprise van de Sint tij- dens het uitzwaaien! Jenna van dansschool Anneke Hamelink leert de kids de nieuwste dansjes aan.

De enthousiaste vrouwelijke deejay Cheesy Disco Queen draait de plaatjes. Het dans- feest begint om In de voorverkoop kost een kaart 2 euro, op de dag zelf aan de zaal 4 euro. Brunch Op de verjaardag van de Sint, zondag 6 december, kunnen jong en oud vanaf Men kan re- serveren via of info debourgondierhulst. Fanfare Excelsior uit Terhole gaat voorop bij de rondgang rich- ten de haven.

Ü Sinterklaas intocht Hulst. Grote Markt, Hulst, zondag 15 november, aanvang programma De Sint en zijn gevolg komen aan op de Bierkaai. Bereid in eigen winkel! Aanbiedingen maximaal 6 stuks per klant.

Kijk voor meer aanbiedingen op www. Kijk dan op www. Met de herziening van het Omgevingsplan willen wij nieuwe kansen benutten en dringende opgaven aan- pakken. Zonneparken De gemeenten Reimerswaal, Tholen en Middelburg hebben vergevorderde plan- nen voor het bebouwen van een groot ge- bied met zonnepanelen. De Provincie wil deze projecten de komende jaren volgen, voordat er meer worden toegestaan in het landelijk gebied van Zeeland. Het plaatsen van panelen op daken van gebouwen en bedrijventerreinen blijft wel mogelijk.

Kustbebouwing De Provincie vindt het belangrijk om de ongerepte Zeeuwse kust te beschermen. De Provincie wil daarom een plan op- stellen voor de toekomst van de Zeeuwse kust. Deze visie is een actiepunt in het herziene Omgevingsplan. Het opstellen gebeurt in samenspraak met het Rijk, gemeenten, het waterschap, de recre- atiesector, natuurorganisaties en andere belanghebbenden.

Inspraak De tussentijdse herziening ligt tot en met 8 december ter inzage op het provinciehuis en de gemeentehuizen. Tijdens deze periode is inspraak mogelijk. Reacties kunnen tot en met 9 december worden gezonden aan Gedeputeerde Staten van Zeeland, afdeling Ruimte, post- bus , LA Middelburg.

Volgend omgevingsplan Het geactualiseerde Omgevingsplan legt een basis voor het nieuwe Omgevingsplan vanaf In de herziening constateert de Provincie een aantal grote opgaven voor de toekomst.

Deze opgaven worden niet uitgewerkt in de tussentijdse her- ziening, maar worden meegenomen in het nieuwe Omgevingsplan van de Provincie. Reageren op deze uitgave van Provinciewerk? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie per telefoon 63 10 Wilt u inzage van stukken? Neem dan contact op met het informatiecentrum via de e-mail infocentrum zeeland.

Of schrijf naar Postbus , LA Middelburg. Provinciehuis, Abdij 6, BK Middelburg. De volgende Provinciewerk verschijnt 25 november Provinciewerk leest u ook via: Ondernemers die in de problemen zitten, worden vroegtijdig in contact gebracht met specialistische adviseurs die onnodige bedrijfsbeëindigingen en faillissementen kunnen voorkomen.

Andere on- dernemers uit het land zijn enthousiast. Annemarie van Gaal, ondernemer: Fijn dat MKB Doorstart deze ondernemers laat beseffen dat falen niet het einde is, maar juist de start van een nieuw begin. Het project is een pilot voor Zeeland en loopt tot eind In januari organiseert MKB Doorstart samen met Impuls en de Kamer van Koophandel een informatiebijeen- komst hierover voor de publieke en private inter- mediaire organisaties en bedrijven in Zeeland.

Ook branche organisaties worden hiervoor benaderd. In het Omgevingsplan is het beleid vastgelegd voor ruimte, milieu, water en natuur. De herziening is een beperkte aanpassing. De Provincie Zeeland krijgt hiervoor geld van het Rijk.

Er is voor nog ruim In Zeeland is er tot nu toe een oppervlakte aan daken gesaneerd van 20 voet- balvelden en wordt met de zonnepanelen energie opgewekt voor 4. Gedeputeerde Jo-Annes de Bat was in Gapinge, waar de aannemer bezig was met het saneren van het dak.

Vervangen moet uiteindelijk toch, en als dat duurzaam kan, hebben we er allemaal baat bij. Dat maakt het voor ons nog gemakkelijker en voordeliger om ons dak te saneren. Omdat er nog budget beschikbaar is, wordt de regeling verlengd tot en met Lees meer over Waterdunen op: U kunt de speciaal voor dit jubileum gemaakte vlaggen zien wapperen bij het sluizencomplex in Veere en Vlissingen, het Steunpunt Zeelandbrug in Colijnsplaat, het informatiepunt Zeelandbrug op het parkeerterrein De Val op Schouwen- Duiveland, de gemeentehuizen van Noord-Beveland Wissenkerke en Schouwen-Duiveland Zierikzee en uiteraard bij het provinciehuis in Middelburg.

Wij willen dit plan samen met Zeeuwse bedrijven en organisaties opstellen en uitvoeren. Economi- sche opgaven die de Provincie wil oppakken, zijn: Doe dan mee aan de korte peiling op onze website: Het juiste matras speelt hier- bij een veel grotere rol dan vaak gedacht. Hoe weet je nou eigenlijk welke matras geschikt voor je is? Onlangs is slaapspeciaal- zaak Verdegem in Oostburg door Matrassenwijzer. Advies op maat Het kopen van een matras is geen alledaagse aankoop. Het spreekt weinig tot de verbeelding omdat het voor- al functioneel is.

Als je ver- volgens online gaat zoeken zie je vaak door de bomen het bos niet meer. En niet alleen van één merk. Vaak is dit advies alleen niet voldoende.

De kritische consument wil ook de be- ves t i- ging dat de gemaakte keuze de juiste is; we willen het testen, zien, voelen en er- varen. Daarom heeft Ma- trassenwijzer. En om onafhankelijk te vergelijken staan alle landelijke prijsac- ties overzichtelijk op de site.

Kwaliteit en kennis De aangesloten slaapspeci- aalzaken worden geselec- teerd op basis van kwaliteit en kennis. Alleen dan ver- dienen zij het keurmerk. Het adres van Verdegem Wonen is Nieuwstraat 68 in Oostburg.

Voor meer infor- matie zie de website Matras- senwijzer. Wereldkampioene Cross Triathlon Lindy van An- rooij uit Kapelle en zelf win- nares van de prijs in , maakte woensdagavond de genomineerden bekend van deze prijs voor jong Zeeuws sporttalent. De winnaar zal op 26 april worden bekend gemaakt tijdens het Sport Gala in Zeeuws- Vlaanderen.

Aansluitend gaf Wietse Beerens - win- naar van de Scheldebeker - een korte toelichting over de plannen voor het historisch zwemevenement de Scheldebeker dat de ko- mende drie jaar toewerkt naar een nieuwe oversteek van de Westerschelde in Uiteraard met een bijbehorende oorkonde, die werd overhandigd door be- stuurslid Jan Willem Siewe. Wietse Beerens was de winnaar van de Schelde- beker Deze historische zwemtocht krijgt een ver- volg in In de tussenlig- gende jaren zal de Stichting jaarlijks lange zwemwed- strijden in het open water ondersteunen zodat er meer deelnemers komen en de bekendheid van Zeeland als provincie waar je moet zijn voor het zeezwemmen groeit.

Met de Scheldebeker wil het bestuur een evene- ment van internationale allure neerzetten voor Zee- land. Wietse Beerens zal zich als bekende zwemmer inzetten om deze ambitie uit te dragen. De heropening van de toegangsweg wordt gevierd met een vier weken durende letterspaaractie. Men kan de waardebonnen inleveren in week 50 en De ultieme relaxplek, waar je tot ver in de herfst lekker beschut kunt genieten van je tuin. Laat je inspireren in één van onze ontdekkingscentra. Onze deskundige adviseurs informeren je graag over de vele mogelijkheden.

Zo maak je altijd de juiste keuzes die het beste passen bij jouw wensen. Creëer je eigen buitenparadijs met een Alkuplus terrasoverkapping Verkoop uw huis Direct Tel: Beste bod op uw huis! Oplevering van uw woning bepaalt u zelf! Betrouwbaar, snel, discreet en alles via de notaris! Iedereen was feestelijk gekleed. De coverband Size Matters opende het optreden met een Bond- nummer. Ie- dereen vond het geweldig. Het leverde een prachtbedrag op voor twee goede doelen in de regio.

Alles was eraan gedaan om een echt VIP-sfeertje te creëren. En natuurlijk Spectre, de nieuwste James Bond. Keuze uit 2 verschillende rugkussens en diverse armleuningen. Kijk ook op pzc. Heb je last van chronische of acute klachten?

Klassieke homeopathie kan een oplossing bieden, bij kinderen en volwassenen. Zowel psychische, mentale als fysieke klachten kunnen verholpen worden. Tel 28 67 50 Patricia. De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Centrum voor bewustwording en natuurlijke gezondheid www. De Sluise heeft al jaren een pedicurepraktijk. Pedicure Marloes is recent van naam ver- anderd: Het is een gespe- cialiseerde praktijk voor voet- en houdings- zorg. Podozorg Sluis biedt voetzorg aan reuma- en diabetespatiënten.

Voorts behan- delt Loes van Vooren likdoorns, eeltplek- ken, schimmelnagels en ingegroeide nagels. Dan biedt een nagelbeugel de oplossing. Vernieuwd Loes van Vooren heeft haar praktijk aan de Heilleweg 8 in Sluis volledig vernieuwd. Op haar nieuwe web- site www. U kunt bij Podozorg Sluis voorts terecht voor speciaal op maat gemaakte podologi- sche zolen, ortheses ter correctie van pijn- lijke tenen , sport inlays voor mensen die meer willen halen uit hun sport en podo- slippers op maat.

De Oostburgse schoenhandelaar heeft daarmee een trouwe klantenkring weten op te bouwen in Zeeuws- Vlaanderen, de rest van Zeeland en België.

Henk Fenijn weet als geen ander hoe belang- rijk goed passend schoeisel is. De juiste maat is cruciaal, benadrukt hij. Daarbij let Henk Fenijn niet enkel op de lengtemaat, maar ook op de breedtemaat. Die is immers net zo belangrijk. De kinder- maten beginnen bij 18 42 is de grootste kin- dermaat. Dat gebeurt bij Henk Fenijn Passende Schoenmode met een kennersoog. Hij en zijn vakkundig team nemen er altijd de tijd voor.

Dat een comfortabele schoen modieus kan zijn bewijst de collectie voor hem en haar bij Henk Fenijn Passende Schoenmode. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van Loes van Vooren aan het werk in haar ver- nieuwde praktijk.

Op 1 september is Rosita van Geerdaele gestart als Sensi-the- rapeute. Een tijd waarin veel mensen zichzelf voorbijlopen, één of meer allergieën hebben en het aan- tal problemen rond hoog gevoel ig heid nog steeds toeneemt. De Sensi-therapeut bekijkt de mens als geheel: Twee tot vier behandelingen zijn doorgaans voldoende, aldus Rosita, die benadrukt dat de therapie nooit het be- zoek aan een arts mag ver- vangen!

De Sensi-therapeut maakt gebruik van een biosensor. Hierdoor werkt de therapie ge- ruime tijd door. Op de web- site www. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Clean 9. Her- kent u zich in deze klachten: Drie stappen Het programma is opge- bouwd uit drie stappen die eenvoudig te volgen zijn. Je maakt een vliegende start op weg naar een gezondere en slan- kere versie van jezelf. Opge- hoopte voedingsresten in het maagdarmstelsel en visce- raal vet worden opgeruimd.

Je zult gegarandeerd gemotiveerd raken om je lichaam voor- goed te veranderen. In stap drie brengen we je naar een nog hoger level. Je zult jezelf niet al- leen strakker maar ook beter in je vel voelen. Look better, feel better! Neem vrijblijvend contact op met Katrien De Croock, of via katrien. Sensi-therapeut Rosita van Geersdaele.

Schrijf u nu in! Onze La Colline Specialiste geeft een geheel op uw huid afgestemde korte maar zeer intensieve gelaatsverzorging met compleet verzorgingsadvies. Schrijf u in via info angeliquebeautycare. Vorig jaar oktober opende ze aan de Axelsestraat in Terneuzen kapsalon Vanja. De van oorsprong Kro- atische werkte in Zagreb ja- renlang in de trendy salon van Jacques Dessange, een klinkende naam in de inter- nationale kapperswereld.

De salon aan de Axelse- straat oogt eigentijds. Er wordt gewerkt met pro- ducten van het bekende Franse merk Eugene Perma. Afgelopen voorjaar kwam er een tweede merk bij: Dit merk is gespecialiseerd in luxe haarverzorgingsproducten. In augustus introduceerde Vanja Olaplex.

Het verbindt verbroken zwavel- bruggen weer met elkaar. Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar. Olaplex kan gebruikt worden bij ontkleuringen, balayages, highlights, nor- male kleuringen en toners, extensions, permanenten, voor keratinebehandelin- gen en als aparte behande- ling bij extreem beschadigd haar. Vanja verkoopt van de ver- schillende merken ook pro- ducten voor thuisgebruik. Zondag en maandag is de salon gesloten.

U kunt reserveren via Maar verschillende functies en activiteiten gaan door onder verantwoordelijkheid van andere organisaties. DeafgelopenjarenheeftKlaverbladZeelandzichsamenmetveelmensenenorganisaties in Zeeland sterk gemaakt voor mensen die zijn aangewezen op zorg en ondersteuning. Wij bedanken iedereen voor deze inzet en samenwerking. Wij wensen ieder een goede toekomst maar beseffen ook dat er op sommige terreinen nog veel moet gebeuren.

Sommige van onze functies gaan in gewoondoormaar dan via andere organisaties. Misschien dat u hier gebruik van maakt of wilt gaan maken. Sensoor Mensen in Zeeland kunnen ook in anoniem bellen, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

De nummers veranderen niet: Mailen of chatten kan ook: Neem hiervoor contact op met - of mail naar info akj. Een contactformulier invullen kan ook op www.

Onafhankelijke Cliëntondersteuner Wet langdurige zorg Mensen in Zeeland kunnen ook in een beroep doen op onafhankelijke cliëntondersteuner Wet langdurige zorg oco wlz. Neem hiervoor contact op met - Adviespunt Zorgbelang Mensen in Zeeland kunnen ook in een beroep doen op het Adviespunt Zorgbelang. Kijk voor meer informatie op www. Ook deze blijven in actief in Zeeland. Contactgegevens vindt u op www.

Ook in kunt u een beroep blijven doen op enkele provinciale platforms die zich inzetten voor de Zeeuwse samenleving. Bij de coaching c. Lilian Bakels, directeur van 4YOU: Het gaat altijd om maatwerk. Lilian voegt daar aan toe: Men is in het bezit van een AGB-code waardoor de kosten van coaching deels worden vergoed door een groot aantal zorgverzeke- raars.

Men heeft geen verwijzing no- dig. Andere hulpverleners verwijzen overigens wel door naar ons. Het zijn workshops onder andere over pestgedrag en faalangst.

Ze kunnen worden gegeven op scholen. Donderdag 26 november van De opleiding start begin januari. Zin om even te ontsnappen aan de drukte van alledag? Woensdag 25 november is er een meditatieavond in Biervliet U dient zich daarvoor wel aan te melden.

Dat kan via 4youtena hetnet. Meer weten over coaching, hulpverlening en het trai- ningsaanbod individueel en voor bedrijven , kijk op www. U kunt ook bellen naar Eva de Vries uit het buurtschap Hoek van de Dijk bij Zaamslag coacht geen paarden maar mensen. Dit doet ze met be- hulp van haar trouwe viervoeter Twixi.

In België, bij Syntra, volgde Eva de Vries een gespecialiseerde opleiding voor coach. Een sessie, die los kan worden geboekt, uiter- aard zijn vervolgsessies mogelijk, kan zeer verhelderend werken. Het paard ziet en voelt onmiddellijk wat hij aan de ander heeft. Ik nodig mensen uit naar me toe te komen als ze nieuwsgierig zijn naar wat coachen met paarden voor hen kan betekenen. Het telefoonnummer is Lilian Bakels voor en Ellen Min- derhoud. Eva de Vries en haar paard Twixi.

Men kan in de praktijk van Dian Lammens, gevestigd aan de Emmaustraat 22 in IJzen- dijke, terecht met de volgende klachten: Training Mindfulness Dian is tevens erkend Mindfulnesstrainer. Op maandagavond 11 en dinsdagmiddag 12 januari start ze nieuwe mindfulness- trainingen. Dit gaat vaak gepaard met stress en negatieve gevoelens en gedachten. Compassietraining De compassie-training, die start op dinsdag 15 maart, is een vervolg op de mindful- ness-training.

In deze acht weken durende groepstraining leer je de kernprincipes en oefeningen die je in staat stellen om met vriendelijkheid, zorg en begrip voor jezelf en anderen te reageren op moeilijke situa- ties in het leven.

Voor aanmelding en meer informatie kun je bellen naar Mailen kan ook, en wel naar dianlammens zeelandnet. Dus ook in Zeeuws- Vlaanderen. Het aan- bod aan hulp, diensten en zorg is breed. Maar altijd is de vraag van cliënten doorslag- gevend. Hun wensen, voorkeuren en verhalen leggen gewicht in de schaal. Dat maakt de zorg vertrouwd, per- soonlijk, kleinschalig. Dicht bij huis en dicht bij mensen.

Daarom trakteren we je graag op héél veel feestelijk voordeel. Wil je meer warmte in huis voor de winterse maanden? Een stijlvol cadeautje voor Sinterklaas of Kerst? Een fantastisch gedekte familietafel? Bij Goossens helpen we je met liefde verder Eetkamerstoel Sturdy, met hand ingewassen outdoor leder en robuust metalen frame, nu ,- Eetkamertafel Bole, x cm in eiken naturel en metalen kruisonderstel, normaal 1.

Vlak normaal vanaf 2. Onder leiding van de coach werk je niet enkel aan je gedrag, ook je licha- melijke gezondheid telt bij het welbevinden. Gino de Gruyter is sinds na een driejarige oplei- ding gediplomeerd Master Life Coach. Verder is iedereen welkom met welke vraag dan ook.

Voor mensen die op afstand wonen of om een of andere reden het huis niet kunnen verlaten is er Online-Coa- ching. Doelen stellen Angst is een natuurlijke, gezonde reactie die ons be- schermt. Krijgt de angst emotie de overhand kan dit problematisch worden. Angstgevoelens kun je be- heersbaar houden.

Via ver- schillende technieken leert men in kleine stapjes om de angst te overwinnen. Gino De Gruyter behandelt te- vens hyperventilatieklach- ten. Gino De Gruyter biedt voorts groepswork- shops aan om sterker in het leven te staan. Meditatie- technieken spelen daarin een belangrijke rol. De coachmethodiek fx- CARE is nieuw.

Het is een combinatie van fysieke k ickbok s oefen i ngen, waarbij gebruik gemaakt wordt van een speciaal stootkussen, en mentale coaching. Een speelse ma- nier om je beter te voelen. De methodiek is geschikt voor zowel jong als oud. Gino De Gruyter heeft in Terneuzen een coachings- ruimte aan huis en kan daarnaast beschikken over een ruimte in Philippine voor groepsworkshops. Men kan ook bellen naar Spirit and Destiny Coaching Je kan veranderen, ik kan je daarbij helpen.

Stress, hyperventilatie, angst, depressie Een doel vinden en behalen. Samen gaan we ervoor! Laan van Othene 24 - Terneuzen - 06 43 46 26 26 www. Moeders voor Moeders zamelt urine in van zwangere vrouwen. Hieruit wordt het hCG-hormoon gehaald, dat wordt verwerkt in geneesmiddelen voor vruchtbaarheids- behandelingen. Dat hoeft vanaf 2 november niet meer. Vanaf dan halen we voortaan overal in Nederland wekelijks de urine bij de deel- neemsters thuis op.

Bij mijn eerste zwangerschap vond ik het na een tijdje best zwaar worden om zelf met de kratjes heen en weer te rijden. Ik ben nu net zwanger van de tweede en ik kijk ernaar uit om straks de kratjes gewoon buiten klaar te kunnen zetten als ik naar mijn werk ga.

Dat maakt het voor mij gemakkelijker ommee te doen! We komen bij je langs in een neutrale bestelbus. Ben je niet thuis, dan kun je de kratjes op een afgesproken plek verbergen. Een ander adres opgeven mag ook. Als je nog vragen hebt kun je gratis bellen met Moeders voor Moeders: Of kijk op www. Vanaf 2 november haalt Moeders voor Moeders overal in Nederland bij de deelneem- sters thuis de urine op.

Zelf de kratjes naar een verzamelpunt brengen hoeft dan niet meer. Aandacht voor je toekomst of Of gewoon Of? Bij verhuizen is álles leuker dan het regelen van je opstalverzekering. En dat snappen we bij Aegon heel goed. Daarom helpen we je. Haarmanweg 16 Terneuzen, of kijk op aegon. Wist je dat we al een hele tijd buren zijn? Jij woont in Zeeland en wij al ruim tien jaar in Noord-Brabant. We vonden het dus wel tijd om onszelf voor te stellen… Wij zijn energiedirect. Zo simpel is het. Je krijgt van ons altijd een laag energietarief.

Want je weet wat ze zeggen: Met deze complete DVD box her beleeft u de avonturen van deze acrobaat en gekke clown. Te leuk voor jong en stiekem ook voor oud! Sommige dromen moe- ten soms wachten. Nu vindt Marian Maenhaut uit Bres- kens de tijd gekomen om die hartenwens alsnog te realiseren. Onlangs opende ze aan huis Ghistelkerke BeautyLounge Marian. Ze combineert de salon met een andere job: Ik werk immers op afspraak. Naast theorie zat er ook veel praktijk in. Sfeervolle salon De kleine salon oogt warm: Marian vindt sfeer heel be- langrijk.

BeautyLounge Marian biedt drie verschillende gezichts- behandelingen aan. Ze heeft ook een anti-aging behandeling X-Mineral. De Xmi- nerals-lijn bestaat uit syner- getische producten op basis van Dode Zeemineralen, welke zijn gecombineerd en verrijkt met natuurlijke, aro- matische plantenextracten.

De formules bevatten tevens geavanceerde anti-aging werkstoffen. De producten worden in de salon ook los verkocht. Problemen met een on- zuivere huid of acne? Ook daarvoor heeft Marian Mae- nhaut een aangepaste be- handeling. Een feestje of een andere ge- legenheid? Karaja is de make-up voor de moderne, trendy vrouw van nu! Kara- ja is hypoallergeen en dier- proefvrij.

Ik kan de make-up bij u aanbrengen en u kunt de make-up ook kopen in mijn salon. Marian Maenhaut in haar schoonheidssalon. Aansluitend maken de Sint en zijn Pieten, waaronder vier acrobaatpieten, een deejay- en liedjespiet, een rondgang door het centrum.

Daar begint rond Aan het eind van de show, rond De intocht wordt georganiseerd en bekostigd door de Oostburgse ondernemers Vereniging Business Collec- tief Eenhoornstad. Aansluitend rijdt de Goedheiligman met paard en koets, ver- gezeld door talrijke Pieten, de kinderen en ouders, naar het Spuiplein. Je kan natuurlijk ook op de foto met Sinterklaas, Ho- ward de Knuffelleeuw of je favoPiet. Het wordt zon- der twijfel een geweldige middag.

Deze keer worden tekenin- gen van Gijs Scholten uit Arnhem tentoongesteld. Gijs is onlangs afgestudeerd aan kunstacademie Sint Joost in Breda. Hij toont in de Raads- kelder een aantal uitzonder- lijke portretten op zeer groot formaat. Het werk blijft te be- zichtigen tot en met zondag 7 februari. Voor meer info zie www. Op don- derdagavond 26 november is iedereen vanaf Heb je nog nooit gedamd? Je hebt de spelregels snel onder de knie. Mis dan de opvoering van het toneelstuk Ven- toux op vrijdag 13 november om Ook voor niet wielerliefhebbers is Ventoux zeer genietbaar.

De toneelvoorstelling, in regie van George van Houts, is een ontroe- rend, hilarisch en scherp portret van een generatie en tegelijkertijd een zoektocht naar de consequenties van bepaalde keuzes. Wanneer oude vrienden terugkeren in het leven van Bart wordt hij herinnerd aan de zomer van De zomer van de hopeloze liefde voor de mooie Laura, van het verraad en van de dood door schuld op de Mont Ventoux. Wat is er 30 jaar geleden gebeurd? Ventoux is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Bert Wagendorp.

De dansvoorstelling is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder. Je zweet, maar hebt het koud. Je ziet jezelf, deels mens, deels machine. En langzaam lijk je alle controle te verliezen. Technologie maakt ons steeds sneller, sterker, mooier en slimmer.

Maar kunnen wij wel omgaan met zoveel macht? De productie Blue Tech- nology van choreograaf David Middendorp, woensdag 18 november om Choreograaf David Middendorp laat dans en techniek op magische wijze versmelten. Hij dompelt je onder in het spanningsveld tussen mens en zijn moderne omgeving. Blue Technology is een intense dansvoor- stelling vol spanning en fantasie, schitte- rende projecties en muziek van onder meer Radiohead en Nina Simone.

Choreograaf David Middendorp geeft om Wilt u er bij zijn? Woensdag 18 november De perfecte afwerking staat garant voor jarenlang genieten. Maar Jori zitmeubelen moet je niet zien, die moet je ervaren. Kom dus gerust langs om even heerlijk te relaxen bij BinnenUit Meubelen. Spetterende 1e en 2e Kerstdag met live muziek Eet- en Dansfestijn Kerstbrunch Heerlijk uitgebreide brunch 1e en 2e kerstdag van Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen Oma, mag ik mijn pop terug?

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De productie maakt op humoristische wijze een grote men- sen probleem, de ziekte van Alzheimer, begrijpbaar voor kinderen. Er zijn zoveel dingen die we niet mogen vergeten, maar wat als oma het allemaal niet meer kan onthouden? Dat ze haar eigen naam niet meer weet, of dat ze is vergeten dat ze je oma is? Grappig en ontroerend Oma, mag ik mijn pop terug? Elke zondag gaat Fien bij oma op visite.

Fien ziet dat haar oma ouder wordt, maar zich steeds meer als een kind gedraagt. Als Fien tijdens een bezoek haar pop bij oma op schoot zet, wil ze de pop niet meer loslaten. Dit boek is net als deze voorstelling geschreven door Mark Haayema. Het Zwolse gezelschap Theater Gnaffel maakt al meer dan 25 jaar voorstellingen waarin mensgrote poppen op magi- sche wijze tot leven komen. Voorstellingen die eigenzinnig en verrassend zijn, vol hartstocht en humor.

Artistiek leider Elout Hol ontving in de Gouden Krekel voor zijn oeu- vre. Kaarten kosten 10 euro. Woensdag 11 november Clinge, Malpertuus: Hulst, café De Jonkheer: Schrijvers Charles den Tex en Anneloes Timmerije, Sint Jansteen, De Warande: Donderdag 12 november Hulst: Jaarver- gadering wijkraad Hulst- Zuid, Visio, expertisecentrum voor blinden en slechtzien- de mensen, Vrijdag 13 november Clinge, Malpertuus: Zaterdag 14 november Hulst, Reynaertland: Zondag 15 november Hulst: Maandag 16 november Hulst: Dinsdag 17 november Hulst, De Lieve: Woensdag 18 november Kloosterzande: Donderdag 19 november Hulst: Vrijdag 20 november Heikant: Kloosterzande, Hof te Zan- dekerk: Intocht in Terneuzen, Philippine en Koewacht.

Kindertheater Lappie Lapstok, Terneuzen, informatiecen- trum Portaal van Vlaande- ren: Tekenen, activiteit Het Steunpunt, Medi- tatiebijeenkomst, activiteit Het Steunpunt, Donderdag 12 november Sluiskil: Papiercreaties maken, acti- viteit Het Steunpunt, Vrijdag 13 november Spui, buurthuis De 3 Gehu- ghten: Het Steunpunt is met info aanwezig in de bieb. Sebas Brutal B-day Madness, avond met old school death metal, Zaterdag 14 november Axel: In- tocht Sint Nicolaas, Sas van Gent, centrum: Be- kendmaking van de Prins der Sasse Betekoppen, vanaf Spui, buurthuis De 3 Gehu- ghten: Intocht Sinter- klaas, Six- ties party met live optre- dens, Terneuzen, binnenhaven bij Schuttershof: Intocht Sint Nicolaas, omlijst met talrijke activiteiten voor de kids, America Aquarium roots , Old school deaht metal avond met Departed Souls, Procre- ation en Klaïton, vanaf Zaamslag, Podium van Zaamslag: Popkoor 2Gether en jeugdkoor De Babbelie- kes, Zondag 15 november Koewacht, De Vlaschaard: Intocht Sint Nicolaas, Sluiskil, Protestant kerkge- bouw: Viering verschillende jubilea, Maandag 16 november Terneuzen, Ter Schorre: In- tuïtief tekenen, activiteit Het Steunpunt, Dinsdag 17 november Sas van Gent: Sieraden maken, activiteit Het Steunpunt, Toneelgroep Terneuzen speelt August Oklahoma, Woensdag 18 november Terneuzen: Cryptogrammen maken, activiteit Het Steunpunt, Donderdag 19 november Sluiskil: Zandstraat, buurthuis De Straete: Vrijdag 20 november Hoek, voetbalkantine: Terneuzen, Goede Herder- kerk: Intocht in Breskens en Oostburg.

Woensdag 11 november Nieuwvliet: De molen van Nieuwvliet is vrij te bezich- tigen, Vrijdag 13 november Oostburg, Ledeltheater: The Fureys en The Young Folk voorprogramma , Zaterdag 14 november Breskens: Groede, De Twee Duiven: De molen is vrij te bezichtigen, De molen van IJzendijke is vrij te bezichti- gen, Zondag 15 november Aardenburg, Sint Baafs: Special Guest-concert Bach- Plus met medewerking van de wereldberoemde traver- so-speler Barthold Kuijken, De molen van Ca- dzand is te bezichtigen niet gratis , Maandag 16 november Breskens: Expositie over dijkversterking en aanleg nieuwe jachthaven, Dinsdag 17 november Aardenburg: Woensdag 18 november Nieuwvliet: Soeur Sourire Theaterpro- ductiehuis Zeelandia , Vrijdag 20 november Sluis: Zaterdag 21 november Nieuwvliet: Zondag 22 november Cadzand: De toe- gang is gratis.

Aardenburg, Gemeente- lijk Archeologisch Muse- um: Unieke Romeinse en middeleeuwse collectie. Axel, museum Het Wa- renhuis: Geschiedenis van het Land van Axel.

Visserij in heden en verleden. Geschie- denis van de vlasteelt. Nieuwvliet, De Karrekas- se: Geschiedenis van de West-Zeeuws-Vlaamse klederdracht. Stell- expo met werk John Creusen tot eind decem- ber. Expositie over geschiedenis Sluis en woordenboekmaker Johan Hendrik van Dale bezoekers kunnen ook de toren beklimmen.

Het nieuwe Zwin in vogelvlucht tot en met 22 november. Terneuzen, Kunstuit- leen gebouw Toonbeeld: Kleintje Kunst tot en met 19 december. Terneuzen, galerie Lo- kaal Werk leden Cat Centrum voor Artistiek Talent. Geschiedenis van het klassikaal onderwijs. Werk Erik van Houten tot en met 7 december. EXPO Met dank aan: Improvisatieworkshop voor pianis- ten, gitaristen, bassisten en blazers. Een goede controle over het instrument is een must.

De curus start 7 januari Nieuw zaterdag 14 november intocht binnenhaven vanaf Een gevarieerd programma waarin 17e eeuwse postkaartjes vanuit het zuiderse Italië naar Engeland en Ierland worden gestuurd. Deze ondernemers zijn de smaakmakers in uw omgeving.

Een kinderkleding- zaak voor stoere en hippe kids tussen de zes en zestien jaar. Een mooie collectie, kennis van zaken en gezelligheid. Improvisatieworkshop Dit jaar nieuw in het aanbod, de impro- visatieworkshop voor pianisten, gitaris- ten, bassisten en blazers.

De basisakkoorden en de basisfuncties worden uitgelegd en getoond. Er worden enkele improvisatietechnieken toege- licht en toegepast in de praktijk. Tijdens de lessen worden enkele beken- de jazz-standards geanalyseerd en men gebruikt deze om de verschillende im- provisatietechnieken op toe te passen.

Ook zullen er diverse solotranscripties gemaakt, geanalyseerd en gespeeld wor- den. Dit om ideeën op te doen voor in de eigen improvisaties. Er wordt gewerkt met een kleine werk- bundel en bijhorende mp3. De leerling moet kennis hebben van toonladders tot 3 mollen en 3 kruisen. Een goede con- trole over het instrument is een must. In de eerste les wordt dit nog even herhaald, samen met drie- en vierklanken. Op die manier begint elke leerling op hetzelfde niveau. De lessen starten op 7 januari en ein- digen op 28 januari.

De lessen zijn op donderdag van Docent is Floris Windey. Inschrijven kan via www. Het object heeft, aldus de makelaar, een aantal be- langrijke pluspunten: De bedrijfsruimte is func- tioneel in te delen. Het object is gebouwd in en beschikt over een ruim bemeten afsluitbaar bui- tenterrein.

De totale be- drijfsruimte bedraagt ca. Het be- drijfspand wordt momenteel gebruikt als autoga- rage, maar leent zich ook uitstekend voor andere doeleinden zoals distributie, opslag en voor bouw gerelateerde bedrijven. Volgens het bestemmings- plan mag het perceel bebouwd en gebruikt wor- den overeenkomstig bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3. BTW aanvaarding per direct w w w. Geschikt voor diverse doeleinden, zoals een kapper, pedicure of watersportartikelen.

Er worden twee units aangeboden met een: Marmeren vloer, hoge plafonds met inbouwverlichting, wanden afgewerkt met stucwerk. Verder is er airco in het pand aanwezig en een alarminstallatie. Het kavel heeft een front van 50 meter aan de Meridiaan en is meter diep.

Het kavel ligt bouwrijp, d. In de omgeving zijn reeds een aantal bedrijven ge- vestigd. Naast het kavel wordt gebouwd aan de nieuwbouw van Garage Kant Volvo vrachtwagendealer. Het bedrijfsloods aan de Industrieweg 8 in Oostburg. Het is gunstig gelegen aan de rand van de kern Axel. Het object bestaat uit twee bouwlagen kan- toorruimte hoog niveau en een souterrain.

Het bedrijfspand is begin jaren negentig gebouwd. Bereikbaar via achterzijde door middel van elektrisch bedienbare sectionale overheaddeur. Trapopgang naar de eerste verdieping en kelder. CV-ruimte met doorgang naar plat dak.

Beide nummers en beschikken over een eigen entree en opgang naar de verdiepingen. Nieuwe loodsen van 50m2 - 84m2 nabij de kust en provinciale weg Breskens-Sluis. Gelegen op een perceel van m2 in het centrum. De beschikbare ruimte is gelegen op de tweede en derde verdieping en bestaat per verdieping uit een ruimte van totaal m2. De 2e verdieping is eventueel op te delen in ruimtes van en m2 en de 3e verdieping in ruimtes van en m2. Je bent een heteroseksuele man en wil weleens door een man gemasseerd worden.

Is dat een teken dat je misschien homo bent? Nee, dat hoeft helemaal niet. Je zult je verbazen over het grote aantal heteroseksuele mannen dat voor een mannenmassage kiest.

Zij kiezen hiervoor omdat een man steviger kan masseren. Voor deze mannen is de massage zelf veelal belangrijker dan een eventueel hoogtepunt. Ze willen een professionele massage, bijvoorbeeld na het sporten of in een stressvolle periode. Bij heteromannen ligt de grens van aanraking anders dan bij homomannen en dat is niet meer dan logisch. Als masseur ben ik er continu altijd alert op of iemand zich op zijn gemak voelt of niet. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je het niet prettig vind als het lichaam van de masseur te dichtbij komt.

Dit kan aanvoelen als een overtreding  van jouw persoonlijke ruimte. Voel je altijd vrij om je grenzen aan te geven. De aanraking kan seksuele energie en erotische gevoelens opwekken. Juist doordat de aanraking door een man anders aanvoelt dan door je vrouwelijke partner, kan de massage spannend aanvoelen. En soms kan je een spontane orgasme krijgen. Je hoeft daar niets van te vinden en je hoeft er ook niets mee te doen.

Geniet er gewoon van! Mijn massages zijn niet gericht op klaar komen. Om genot te ervaren in bijzijn van een andere man kan een bijzondere nieuwe ervaring zijn. Daar hoef je geen homo of biseksueel voor te zijn.Ben wordt lekker tussen zijn billen gepakt door Ron. Hard geneukt door meerdere mannen. Geil kerstman geeft twee heerlijk bisex schatjes een vett Twee Transsexuelen pijpen en worden hard in de kont geneu De lekkerste sexfilmpjes vind je hier! De geilste gratis sex filmpjes vind je hier! Zittend in een latex pak word hij afgetrokken door de mee Ze wil dat hij de sperma in haar kut spuit tijdens het ne Amateur stel filmt het vuist neuken.

De lingerie uit trekken en de kale kut masturberen. Op haar knietjes pijpt de Ebony de zwarte lul die haar ve Met een grote dildo masturbeert de oudere lesbi en beft h Met een vinger in haar anus likt hij de kale kut. Zijn bisex vrouw doet mee in de trio sex met haar man en Met haar vinger in haar kont neukt hij de natte kale kut. Ze geniet van de harde stoten die hij haar kale kut geeft. De grote tieten van zijn secretaresse spuit hij vol sperma.

Ze word anal en vaginaal gevingerd en geneukt in haar mon De dochter likt de penis en zijn ballen terwijl hij de mo Twee vrienden geven de hoer in meerdere standjes een dubb Voor geld pijpt de oppas zijn grote lul likt hij de kut e Haar grote glimmende billen schudden tijdens het neuken. De Aziatische word anal geneukt likt zijn anus en pijpt t De man filmt hoe zijn vrouw met en zonder sex toy mastur Ouder bisex stel heeft een trio sex met een tiener meisje.

Met zijn stijve lul diep in haar mond komt hij klaar. Zij pijpt de stijve lul die is ingesmeert met chocolade h De moeder geeft haar dochter pijp les op een echte grote lul. Kijk hoe zijn grote lul soepel haar mond neukt. Tijdens de erotische massage word de oudere man gepijpt e De milf geilt de man op en geeft zijn stijve lul een pijp Hoor de Aziatische milf schreeuwen als zijn stijve lul ha Deze zaad donor krijgt een helpende mond en natte ktu.

Twee neukende tieners betrapt door de milf die vervolgens In deze buiten sex pijpt ze de grote lul en word er door Omwonenden en overige belangstel- lenden zijn welkom op deze bijeenkomst. Crisisopvang Het gaat in de gemeente Hulst om opvang voor 72 uur. Daarna stromen de vluchtelingen door naar reguliere opvangplekken of andere crisisopvang elders.

De opvanglocatie in Den Dullaert wordt dan opgeheven. Deze cri- sisopvang is nodig omdat er momenteel grote hoeveelheden vluchtelin- gen in Nederland aankomen. Het COA, dat de opvang van vluchtelingen coördineert, heeft te weinig ruimte in de reguliere opvangcentra om al die mensen meteen onderdak te bieden.

Daarom heeft de rijksoverheid een beroep gedaan op de gemeenten. Als Den Dullaert wordt ingezet, gaat het dus niet om een centrum waar mensen langere tijd verblijven. Opvang in Zeeland Alle Zeeuwse gemeenten hebben de afgelopen periode moeten mel- den welke opvanglocaties zij in hun crisisplannen eventueel beschikbaar hebben voor de crisisopvang van vluchtelingen.

De Zeeuwse gemeenten hebben aangegeven dat er maar op één locatie in Zeeland tegelijk crisis- opvang kan plaatsvinden, omdat er ook voldoende menskracht en mate- rialen voor moeten zijn.

In Zeeland vond reeds in meerdere gemeenten crisisopvang plaats, waaronder bijvoorbeeld Sluis en Kapelle. Dit is naar tevredenheid is verlopen. De mogelijkheid bestaat dat het COA voor de eerste week van december een beroep doet op de gemeente Hulst voor crisisopvang.

Zodra de concrete vraag van het COA binnenkomt, communiceert de gemeente daarover. Dit wordt met hulp van het Rode Kruis, betrokken hulp diensten en eventuele vrijwilligers geregeld. Er zullen huisregels gelden in en om Den Dullaert.

Deze worden in meerdere talen uitgereikt. Gemeente, politie, beveiliging en vrijwilligers zien er op toe dat die worden nageleefd. De vluchtelingen worden in de gelegenheid gesteld om op pad te gaan in de omgeving.

De ervaring leert dat dit niet massaal gebeurt. Meer informatie De gemeente zal breed communiceren over de eventuele opvang van de vluchtelingen.

Aan de direct omwonenden van Den Dullaert is een brief gestuurd om hen op de hoogte te stellen van de mogelijke crisisopvang in Den Dullaert. Verder wordt op de gemeentelijke website www. Ook is daar een lijst met veel gestelde vragen te vinden.

Voor vragen en opmerkingen over de eventuele opvang van vluchtelingen kunnen inwoners terecht op het centrale telefoonnummer van de gemeente Hulst, 14 Vrijwilligers Inwoners die de behoefte voelen om als vrijwilliger iets te betekenen in de opvang van vluchtelingen, kunnen zich aanmelden bij de Stichting Hulst voor Elkaar, tel. Deze besluiten liggen ingevolge artikel 3: Ingevolge de artikelen en van de Gemeentewet zijn de teksten van de besluiten van het gemeen- tebestuur die algemeen verbindende voorschriften inhouden, vanaf 1 januari in geconsolideerde vorm voor een ieder beschikbaar in de vorm van een elektronisch gemeenteblad, zoals in deze aankondiging is vermeld.

Tegen betaling van de leges of gemaakte kosten zijn de ter inzage liggende stukken in afschrift verkrijgbaar. Voor de openingstijden van de gemeentewin- kel: Mulder De Secretaris, S.

De afgelopen jaren werden diverse nieuwe wegen aan- gelegd, werden wegen verlegd en rotondes gerealiseerd. Al deze wij- zigingen zijn verwerkt in de nieuwe editie van de plattegrond van de gemeente Hulst. De nieuwe plattegrond is gratis verkrijgbaar in de gemeentewinkel te Hulst, in de diverse dorps- en gemeenschapshuizen en in de bibliotheek te Hulst.

Ook kan een vernieuwde plattegrond worden opgevraagd via communicatie gemeentehulst. De vergadering vangt aan om Tijdens deze avond wordt onder gesproken over Hartveilig Wonen. Er wordt ook een presentatie over Veilig Wonen gege- ven. De avond is openbaar en het gemeentebestuur is vertegenwoordigd. Tijdens deze avond wordt er kort terug gekeken op het afgelopen jaar. Daarna volgen er brainstormsessies in groepjes.

Hierbij gaat het over: Activitei- ten en bijeenkomsten kunt u doorgeven op tel. De baliemedewerksters, acht in totaal, zijn tevens kassamedewerker. Ze kennen het zeer uitgebreide productaanbod van Jumbo in Hulst op hun duimpje en zijn dan ook een vraagbaak voor de klanten. Aan de servicebalie kun je voorts terecht voor rookwaren, batterijen en schrijfwaren.

Uiteraard kan de kleding er ook weer wor- den opgehaald. Hij deed onderzoek deed naar de maatschappelijke en politieke achtergronden van het Middeleeuwse Reynaertverhaal. Leden van de Oudheidkundige Kring hebben gratis entree, niet leden betalen 5 euro.

Gastoptre- dens worden verzorgd door zangeres Juanita de Potter en danseres Anne Weeda, beiden uit Clinge. De avond wordt op ludieke wijze gepresenteerd door Bart Hollestelle en Erwin Vermeulen.

Het concert in Rey- naertland is gratis toegan- kelijk. Er worden enveloppen verkocht voor het goede doel. Wie geluk heeft wint een prijs, die men meteen mag meenemen. Voor de liefhebbers is er ook een kom huisgemaakte snert. Met de opbrengst spon- sort café Boozz een kat- ten- of hondenkennel of hondenweide. Zaterdag 21 november om Het is inmiddels de 14e editie. De zaal is open vanaf Het programma is een mix van zang, muziek, sket- ches en Clingse verhalen.

Kaarten kosten 10 euro en kunnen worden besteld bij Arnold de Burger van gemeenschapscent r um Malpertuus, telefoon Sinterklaasintocht Hulst anders dan anders De Sinterklaasintocht op zondag 15 november in Hulst wordt anders dan anders.

Kijk op de website www. Als we Sinter- klaas gaan uitzwaaien op 6 december wordt het gedicht voorgelezen. Op de foto als Sint of Piet Heb je altijd al eens wil- len weten hoe je er uit zou zien als Sint of Piet? Of als het paard van Sint, Ame- rigo? Dan heb je nu weer de kans. Ga erachter staan, steek je hoofd erdoor en laat iemand een foto maken.

Die krijgt een surprise van de Sint tij- dens het uitzwaaien! Jenna van dansschool Anneke Hamelink leert de kids de nieuwste dansjes aan. De enthousiaste vrouwelijke deejay Cheesy Disco Queen draait de plaatjes. Het dans- feest begint om In de voorverkoop kost een kaart 2 euro, op de dag zelf aan de zaal 4 euro. Brunch Op de verjaardag van de Sint, zondag 6 december, kunnen jong en oud vanaf Men kan re- serveren via of info debourgondierhulst. Fanfare Excelsior uit Terhole gaat voorop bij de rondgang rich- ten de haven.

Ü Sinterklaas intocht Hulst. Grote Markt, Hulst, zondag 15 november, aanvang programma De Sint en zijn gevolg komen aan op de Bierkaai. Bereid in eigen winkel! Aanbiedingen maximaal 6 stuks per klant. Kijk voor meer aanbiedingen op www. Kijk dan op www. Met de herziening van het Omgevingsplan willen wij nieuwe kansen benutten en dringende opgaven aan- pakken. Zonneparken De gemeenten Reimerswaal, Tholen en Middelburg hebben vergevorderde plan- nen voor het bebouwen van een groot ge- bied met zonnepanelen.

De Provincie wil deze projecten de komende jaren volgen, voordat er meer worden toegestaan in het landelijk gebied van Zeeland. Het plaatsen van panelen op daken van gebouwen en bedrijventerreinen blijft wel mogelijk. Kustbebouwing De Provincie vindt het belangrijk om de ongerepte Zeeuwse kust te beschermen. De Provincie wil daarom een plan op- stellen voor de toekomst van de Zeeuwse kust.

Deze visie is een actiepunt in het herziene Omgevingsplan. Het opstellen gebeurt in samenspraak met het Rijk, gemeenten, het waterschap, de recre- atiesector, natuurorganisaties en andere belanghebbenden.

Inspraak De tussentijdse herziening ligt tot en met 8 december ter inzage op het provinciehuis en de gemeentehuizen. Tijdens deze periode is inspraak mogelijk. Reacties kunnen tot en met 9 december worden gezonden aan Gedeputeerde Staten van Zeeland, afdeling Ruimte, post- bus , LA Middelburg.

Volgend omgevingsplan Het geactualiseerde Omgevingsplan legt een basis voor het nieuwe Omgevingsplan vanaf In de herziening constateert de Provincie een aantal grote opgaven voor de toekomst. Deze opgaven worden niet uitgewerkt in de tussentijdse her- ziening, maar worden meegenomen in het nieuwe Omgevingsplan van de Provincie. Reageren op deze uitgave van Provinciewerk?

Neem dan contact op met de afdeling Communicatie per telefoon 63 10 Wilt u inzage van stukken? Neem dan contact op met het informatiecentrum via de e-mail infocentrum zeeland.

Of schrijf naar Postbus , LA Middelburg. Provinciehuis, Abdij 6, BK Middelburg. De volgende Provinciewerk verschijnt 25 november Provinciewerk leest u ook via: Ondernemers die in de problemen zitten, worden vroegtijdig in contact gebracht met specialistische adviseurs die onnodige bedrijfsbeëindigingen en faillissementen kunnen voorkomen.

Andere on- dernemers uit het land zijn enthousiast. Annemarie van Gaal, ondernemer: Fijn dat MKB Doorstart deze ondernemers laat beseffen dat falen niet het einde is, maar juist de start van een nieuw begin. Het project is een pilot voor Zeeland en loopt tot eind In januari organiseert MKB Doorstart samen met Impuls en de Kamer van Koophandel een informatiebijeen- komst hierover voor de publieke en private inter- mediaire organisaties en bedrijven in Zeeland.

Ook branche organisaties worden hiervoor benaderd. In het Omgevingsplan is het beleid vastgelegd voor ruimte, milieu, water en natuur.

De herziening is een beperkte aanpassing. De Provincie Zeeland krijgt hiervoor geld van het Rijk. Er is voor nog ruim In Zeeland is er tot nu toe een oppervlakte aan daken gesaneerd van 20 voet- balvelden en wordt met de zonnepanelen energie opgewekt voor 4.

Gedeputeerde Jo-Annes de Bat was in Gapinge, waar de aannemer bezig was met het saneren van het dak. Vervangen moet uiteindelijk toch, en als dat duurzaam kan, hebben we er allemaal baat bij.

Dat maakt het voor ons nog gemakkelijker en voordeliger om ons dak te saneren. Omdat er nog budget beschikbaar is, wordt de regeling verlengd tot en met Lees meer over Waterdunen op: U kunt de speciaal voor dit jubileum gemaakte vlaggen zien wapperen bij het sluizencomplex in Veere en Vlissingen, het Steunpunt Zeelandbrug in Colijnsplaat, het informatiepunt Zeelandbrug op het parkeerterrein De Val op Schouwen- Duiveland, de gemeentehuizen van Noord-Beveland Wissenkerke en Schouwen-Duiveland Zierikzee en uiteraard bij het provinciehuis in Middelburg.

Wij willen dit plan samen met Zeeuwse bedrijven en organisaties opstellen en uitvoeren. Economi- sche opgaven die de Provincie wil oppakken, zijn: Doe dan mee aan de korte peiling op onze website: Het juiste matras speelt hier- bij een veel grotere rol dan vaak gedacht.

Hoe weet je nou eigenlijk welke matras geschikt voor je is? Onlangs is slaapspeciaal- zaak Verdegem in Oostburg door Matrassenwijzer. Advies op maat Het kopen van een matras is geen alledaagse aankoop. Het spreekt weinig tot de verbeelding omdat het voor- al functioneel is. Als je ver- volgens online gaat zoeken zie je vaak door de bomen het bos niet meer. En niet alleen van één merk. Vaak is dit advies alleen niet voldoende. De kritische consument wil ook de be- ves t i- ging dat de gemaakte keuze de juiste is; we willen het testen, zien, voelen en er- varen.

Daarom heeft Ma- trassenwijzer. En om onafhankelijk te vergelijken staan alle landelijke prijsac- ties overzichtelijk op de site. Kwaliteit en kennis De aangesloten slaapspeci- aalzaken worden geselec- teerd op basis van kwaliteit en kennis. Alleen dan ver- dienen zij het keurmerk. Het adres van Verdegem Wonen is Nieuwstraat 68 in Oostburg. Voor meer infor- matie zie de website Matras- senwijzer.

Wereldkampioene Cross Triathlon Lindy van An- rooij uit Kapelle en zelf win- nares van de prijs in , maakte woensdagavond de genomineerden bekend van deze prijs voor jong Zeeuws sporttalent.

De winnaar zal op 26 april worden bekend gemaakt tijdens het Sport Gala in Zeeuws- Vlaanderen. Aansluitend gaf Wietse Beerens - win- naar van de Scheldebeker - een korte toelichting over de plannen voor het historisch zwemevenement de Scheldebeker dat de ko- mende drie jaar toewerkt naar een nieuwe oversteek van de Westerschelde in Uiteraard met een bijbehorende oorkonde, die werd overhandigd door be- stuurslid Jan Willem Siewe.

Wietse Beerens was de winnaar van de Schelde- beker Deze historische zwemtocht krijgt een ver- volg in In de tussenlig- gende jaren zal de Stichting jaarlijks lange zwemwed- strijden in het open water ondersteunen zodat er meer deelnemers komen en de bekendheid van Zeeland als provincie waar je moet zijn voor het zeezwemmen groeit.

Met de Scheldebeker wil het bestuur een evene- ment van internationale allure neerzetten voor Zee- land. Wietse Beerens zal zich als bekende zwemmer inzetten om deze ambitie uit te dragen.

De heropening van de toegangsweg wordt gevierd met een vier weken durende letterspaaractie. Men kan de waardebonnen inleveren in week 50 en De ultieme relaxplek, waar je tot ver in de herfst lekker beschut kunt genieten van je tuin.

Laat je inspireren in één van onze ontdekkingscentra. Onze deskundige adviseurs informeren je graag over de vele mogelijkheden. Zo maak je altijd de juiste keuzes die het beste passen bij jouw wensen. Creëer je eigen buitenparadijs met een Alkuplus terrasoverkapping Verkoop uw huis Direct Tel: Beste bod op uw huis! Oplevering van uw woning bepaalt u zelf! Betrouwbaar, snel, discreet en alles via de notaris! Iedereen was feestelijk gekleed.

De coverband Size Matters opende het optreden met een Bond- nummer. Ie- dereen vond het geweldig. Het leverde een prachtbedrag op voor twee goede doelen in de regio. Alles was eraan gedaan om een echt VIP-sfeertje te creëren.

En natuurlijk Spectre, de nieuwste James Bond. Keuze uit 2 verschillende rugkussens en diverse armleuningen. Kijk ook op pzc. Heb je last van chronische of acute klachten? Klassieke homeopathie kan een oplossing bieden, bij kinderen en volwassenen. Zowel psychische, mentale als fysieke klachten kunnen verholpen worden. Tel 28 67 50 Patricia. De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

Centrum voor bewustwording en natuurlijke gezondheid www. De Sluise heeft al jaren een pedicurepraktijk. Pedicure Marloes is recent van naam ver- anderd: Het is een gespe- cialiseerde praktijk voor voet- en houdings- zorg. Podozorg Sluis biedt voetzorg aan reuma- en diabetespatiënten.

Voorts behan- delt Loes van Vooren likdoorns, eeltplek- ken, schimmelnagels en ingegroeide nagels. Dan biedt een nagelbeugel de oplossing. Vernieuwd Loes van Vooren heeft haar praktijk aan de Heilleweg 8 in Sluis volledig vernieuwd. Op haar nieuwe web- site www.

U kunt bij Podozorg Sluis voorts terecht voor speciaal op maat gemaakte podologi- sche zolen, ortheses ter correctie van pijn- lijke tenen , sport inlays voor mensen die meer willen halen uit hun sport en podo- slippers op maat. De Oostburgse schoenhandelaar heeft daarmee een trouwe klantenkring weten op te bouwen in Zeeuws- Vlaanderen, de rest van Zeeland en België. Henk Fenijn weet als geen ander hoe belang- rijk goed passend schoeisel is.

De juiste maat is cruciaal, benadrukt hij. Daarbij let Henk Fenijn niet enkel op de lengtemaat, maar ook op de breedtemaat. Die is immers net zo belangrijk. De kinder- maten beginnen bij 18 42 is de grootste kin- dermaat.

Dat gebeurt bij Henk Fenijn Passende Schoenmode met een kennersoog. Hij en zijn vakkundig team nemen er altijd de tijd voor. Dat een comfortabele schoen modieus kan zijn bewijst de collectie voor hem en haar bij Henk Fenijn Passende Schoenmode. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van Loes van Vooren aan het werk in haar ver- nieuwde praktijk. Op 1 september is Rosita van Geerdaele gestart als Sensi-the- rapeute.

Een tijd waarin veel mensen zichzelf voorbijlopen, één of meer allergieën hebben en het aan- tal problemen rond hoog gevoel ig heid nog steeds toeneemt. De Sensi-therapeut bekijkt de mens als geheel: Twee tot vier behandelingen zijn doorgaans voldoende, aldus Rosita, die benadrukt dat de therapie nooit het be- zoek aan een arts mag ver- vangen!

De Sensi-therapeut maakt gebruik van een biosensor. Hierdoor werkt de therapie ge- ruime tijd door. Op de web- site www. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Clean 9. Her- kent u zich in deze klachten: Drie stappen Het programma is opge- bouwd uit drie stappen die eenvoudig te volgen zijn. Je maakt een vliegende start op weg naar een gezondere en slan- kere versie van jezelf.

Opge- hoopte voedingsresten in het maagdarmstelsel en visce- raal vet worden opgeruimd. Je zult gegarandeerd gemotiveerd raken om je lichaam voor- goed te veranderen. In stap drie brengen we je naar een nog hoger level. Je zult jezelf niet al- leen strakker maar ook beter in je vel voelen. Look better, feel better! Neem vrijblijvend contact op met Katrien De Croock, of via katrien. Sensi-therapeut Rosita van Geersdaele. Schrijf u nu in! Onze La Colline Specialiste geeft een geheel op uw huid afgestemde korte maar zeer intensieve gelaatsverzorging met compleet verzorgingsadvies.

Schrijf u in via info angeliquebeautycare. Vorig jaar oktober opende ze aan de Axelsestraat in Terneuzen kapsalon Vanja. De van oorsprong Kro- atische werkte in Zagreb ja- renlang in de trendy salon van Jacques Dessange, een klinkende naam in de inter- nationale kapperswereld. De salon aan de Axelse- straat oogt eigentijds.

Er wordt gewerkt met pro- ducten van het bekende Franse merk Eugene Perma. Afgelopen voorjaar kwam er een tweede merk bij: Dit merk is gespecialiseerd in luxe haarverzorgingsproducten. In augustus introduceerde Vanja Olaplex. Het verbindt verbroken zwavel- bruggen weer met elkaar.

Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar. Olaplex kan gebruikt worden bij ontkleuringen, balayages, highlights, nor- male kleuringen en toners, extensions, permanenten, voor keratinebehandelin- gen en als aparte behande- ling bij extreem beschadigd haar. Vanja verkoopt van de ver- schillende merken ook pro- ducten voor thuisgebruik. Zondag en maandag is de salon gesloten.

U kunt reserveren via Maar verschillende functies en activiteiten gaan door onder verantwoordelijkheid van andere organisaties. DeafgelopenjarenheeftKlaverbladZeelandzichsamenmetveelmensenenorganisaties in Zeeland sterk gemaakt voor mensen die zijn aangewezen op zorg en ondersteuning. Wij bedanken iedereen voor deze inzet en samenwerking. Wij wensen ieder een goede toekomst maar beseffen ook dat er op sommige terreinen nog veel moet gebeuren.

Sommige van onze functies gaan in gewoondoormaar dan via andere organisaties. Misschien dat u hier gebruik van maakt of wilt gaan maken. Sensoor Mensen in Zeeland kunnen ook in anoniem bellen, 24 uur per dag, zeven dagen per week. De nummers veranderen niet: Mailen of chatten kan ook: Neem hiervoor contact op met - of mail naar info akj. Een contactformulier invullen kan ook op www. Onafhankelijke Cliëntondersteuner Wet langdurige zorg Mensen in Zeeland kunnen ook in een beroep doen op onafhankelijke cliëntondersteuner Wet langdurige zorg oco wlz.

Neem hiervoor contact op met - Adviespunt Zorgbelang Mensen in Zeeland kunnen ook in een beroep doen op het Adviespunt Zorgbelang. Kijk voor meer informatie op www. Ook deze blijven in actief in Zeeland. Contactgegevens vindt u op www. Ook in kunt u een beroep blijven doen op enkele provinciale platforms die zich inzetten voor de Zeeuwse samenleving.

Bij de coaching c. Lilian Bakels, directeur van 4YOU: Het gaat altijd om maatwerk. Lilian voegt daar aan toe: Men is in het bezit van een AGB-code waardoor de kosten van coaching deels worden vergoed door een groot aantal zorgverzeke- raars.

Men heeft geen verwijzing no- dig. Andere hulpverleners verwijzen overigens wel door naar ons. Het zijn workshops onder andere over pestgedrag en faalangst. Ze kunnen worden gegeven op scholen. Donderdag 26 november van De opleiding start begin januari. Zin om even te ontsnappen aan de drukte van alledag? Woensdag 25 november is er een meditatieavond in Biervliet U dient zich daarvoor wel aan te melden.

Dat kan via 4youtena hetnet. Meer weten over coaching, hulpverlening en het trai- ningsaanbod individueel en voor bedrijven , kijk op www. U kunt ook bellen naar Eva de Vries uit het buurtschap Hoek van de Dijk bij Zaamslag coacht geen paarden maar mensen.

Dit doet ze met be- hulp van haar trouwe viervoeter Twixi. In België, bij Syntra, volgde Eva de Vries een gespecialiseerde opleiding voor coach.

Een sessie, die los kan worden geboekt, uiter- aard zijn vervolgsessies mogelijk, kan zeer verhelderend werken. Het paard ziet en voelt onmiddellijk wat hij aan de ander heeft. Ik nodig mensen uit naar me toe te komen als ze nieuwsgierig zijn naar wat coachen met paarden voor hen kan betekenen.

Het telefoonnummer is Lilian Bakels voor en Ellen Min- derhoud. Eva de Vries en haar paard Twixi. Men kan in de praktijk van Dian Lammens, gevestigd aan de Emmaustraat 22 in IJzen- dijke, terecht met de volgende klachten: Training Mindfulness Dian is tevens erkend Mindfulnesstrainer.

Op maandagavond 11 en dinsdagmiddag 12 januari start ze nieuwe mindfulness- trainingen. Dit gaat vaak gepaard met stress en negatieve gevoelens en gedachten. Compassietraining De compassie-training, die start op dinsdag 15 maart, is een vervolg op de mindful- ness-training.

In deze acht weken durende groepstraining leer je de kernprincipes en oefeningen die je in staat stellen om met vriendelijkheid, zorg en begrip voor jezelf en anderen te reageren op moeilijke situa- ties in het leven. Voor aanmelding en meer informatie kun je bellen naar Mailen kan ook, en wel naar dianlammens zeelandnet. Dus ook in Zeeuws- Vlaanderen. Het aan- bod aan hulp, diensten en zorg is breed.

Maar altijd is de vraag van cliënten doorslag- gevend. Hun wensen, voorkeuren en verhalen leggen gewicht in de schaal. Dat maakt de zorg vertrouwd, per- soonlijk, kleinschalig. Dicht bij huis en dicht bij mensen. Daarom trakteren we je graag op héél veel feestelijk voordeel. Wil je meer warmte in huis voor de winterse maanden? Een stijlvol cadeautje voor Sinterklaas of Kerst?

Een fantastisch gedekte familietafel? Bij Goossens helpen we je met liefde verder Eetkamerstoel Sturdy, met hand ingewassen outdoor leder en robuust metalen frame, nu ,- Eetkamertafel Bole, x cm in eiken naturel en metalen kruisonderstel, normaal 1.

Vlak normaal vanaf 2. Onder leiding van de coach werk je niet enkel aan je gedrag, ook je licha- melijke gezondheid telt bij het welbevinden. Gino de Gruyter is sinds na een driejarige oplei- ding gediplomeerd Master Life Coach. Verder is iedereen welkom met welke vraag dan ook. Voor mensen die op afstand wonen of om een of andere reden het huis niet kunnen verlaten is er Online-Coa- ching. Doelen stellen Angst is een natuurlijke, gezonde reactie die ons be- schermt.

Krijgt de angst emotie de overhand kan dit problematisch worden. Angstgevoelens kun je be- heersbaar houden. Via ver- schillende technieken leert men in kleine stapjes om de angst te overwinnen. Gino De Gruyter behandelt te- vens hyperventilatieklach- ten. Gino De Gruyter biedt voorts groepswork- shops aan om sterker in het leven te staan. Meditatie- technieken spelen daarin een belangrijke rol. De coachmethodiek fx- CARE is nieuw. Het is een combinatie van fysieke k ickbok s oefen i ngen, waarbij gebruik gemaakt wordt van een speciaal stootkussen, en mentale coaching.

Een speelse ma- nier om je beter te voelen. De methodiek is geschikt voor zowel jong als oud. Gino De Gruyter heeft in Terneuzen een coachings- ruimte aan huis en kan daarnaast beschikken over een ruimte in Philippine voor groepsworkshops.

Men kan ook bellen naar Spirit and Destiny Coaching Je kan veranderen, ik kan je daarbij helpen. Stress, hyperventilatie, angst, depressie Een doel vinden en behalen. Samen gaan we ervoor! Laan van Othene 24 - Terneuzen - 06 43 46 26 26 www. Moeders voor Moeders zamelt urine in van zwangere vrouwen. Hieruit wordt het hCG-hormoon gehaald, dat wordt verwerkt in geneesmiddelen voor vruchtbaarheids- behandelingen. Dat hoeft vanaf 2 november niet meer. Vanaf dan halen we voortaan overal in Nederland wekelijks de urine bij de deel- neemsters thuis op.

Bij mijn eerste zwangerschap vond ik het na een tijdje best zwaar worden om zelf met de kratjes heen en weer te rijden. Ik ben nu net zwanger van de tweede en ik kijk ernaar uit om straks de kratjes gewoon buiten klaar te kunnen zetten als ik naar mijn werk ga. Dat maakt het voor mij gemakkelijker ommee te doen! We komen bij je langs in een neutrale bestelbus.

Ben je niet thuis, dan kun je de kratjes op een afgesproken plek verbergen. Een ander adres opgeven mag ook. Als je nog vragen hebt kun je gratis bellen met Moeders voor Moeders: Of kijk op www.

Vanaf 2 november haalt Moeders voor Moeders overal in Nederland bij de deelneem- sters thuis de urine op. Zelf de kratjes naar een verzamelpunt brengen hoeft dan niet meer. Aandacht voor je toekomst of Of gewoon Of?

Bij verhuizen is álles leuker dan het regelen van je opstalverzekering. En dat snappen we bij Aegon heel goed. Daarom helpen we je. Haarmanweg 16 Terneuzen, of kijk op aegon.

Wist je dat we al een hele tijd buren zijn? Jij woont in Zeeland en wij al ruim tien jaar in Noord-Brabant. We vonden het dus wel tijd om onszelf voor te stellen… Wij zijn energiedirect. Zo simpel is het. Je krijgt van ons altijd een laag energietarief. Want je weet wat ze zeggen: Met deze complete DVD box her beleeft u de avonturen van deze acrobaat en gekke clown. Te leuk voor jong en stiekem ook voor oud!

Sommige dromen moe- ten soms wachten. Nu vindt Marian Maenhaut uit Bres- kens de tijd gekomen om die hartenwens alsnog te realiseren.

Onlangs opende ze aan huis Ghistelkerke BeautyLounge Marian. Ze combineert de salon met een andere job: Ik werk immers op afspraak. Naast theorie zat er ook veel praktijk in. Sfeervolle salon De kleine salon oogt warm: Marian vindt sfeer heel be- langrijk. BeautyLounge Marian biedt drie verschillende gezichts- behandelingen aan. Ze heeft ook een anti-aging behandeling X-Mineral.

De Xmi- nerals-lijn bestaat uit syner- getische producten op basis van Dode Zeemineralen, welke zijn gecombineerd en verrijkt met natuurlijke, aro- matische plantenextracten. De formules bevatten tevens geavanceerde anti-aging werkstoffen. De producten worden in de salon ook los verkocht. Problemen met een on- zuivere huid of acne? Ook daarvoor heeft Marian Mae- nhaut een aangepaste be- handeling. Een feestje of een andere ge- legenheid? Karaja is de make-up voor de moderne, trendy vrouw van nu!

Kara- ja is hypoallergeen en dier- proefvrij. Ik kan de make-up bij u aanbrengen en u kunt de make-up ook kopen in mijn salon. Marian Maenhaut in haar schoonheidssalon. Aansluitend maken de Sint en zijn Pieten, waaronder vier acrobaatpieten, een deejay- en liedjespiet, een rondgang door het centrum. Daar begint rond Aan het eind van de show, rond De intocht wordt georganiseerd en bekostigd door de Oostburgse ondernemers Vereniging Business Collec- tief Eenhoornstad.

Aansluitend rijdt de Goedheiligman met paard en koets, ver- gezeld door talrijke Pieten, de kinderen en ouders, naar het Spuiplein. Je kan natuurlijk ook op de foto met Sinterklaas, Ho- ward de Knuffelleeuw of je favoPiet. Het wordt zon- der twijfel een geweldige middag. Deze keer worden tekenin- gen van Gijs Scholten uit Arnhem tentoongesteld. Gijs is onlangs afgestudeerd aan kunstacademie Sint Joost in Breda. Hij toont in de Raads- kelder een aantal uitzonder- lijke portretten op zeer groot formaat.

Het werk blijft te be- zichtigen tot en met zondag 7 februari. Voor meer info zie www. Op don- derdagavond 26 november is iedereen vanaf Heb je nog nooit gedamd? Je hebt de spelregels snel onder de knie. Mis dan de opvoering van het toneelstuk Ven- toux op vrijdag 13 november om Ook voor niet wielerliefhebbers is Ventoux zeer genietbaar.

De toneelvoorstelling, in regie van George van Houts, is een ontroe- rend, hilarisch en scherp portret van een generatie en tegelijkertijd een zoektocht naar de consequenties van bepaalde keuzes.

Wanneer oude vrienden terugkeren in het leven van Bart wordt hij herinnerd aan de zomer van De zomer van de hopeloze liefde voor de mooie Laura, van het verraad en van de dood door schuld op de Mont Ventoux. Wat is er 30 jaar geleden gebeurd? Ventoux is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Bert Wagendorp.

De dansvoorstelling is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder. Je zweet, maar hebt het koud. Je ziet jezelf, deels mens, deels machine. En langzaam lijk je alle controle te verliezen.

Technologie maakt ons steeds sneller, sterker, mooier en slimmer. Maar kunnen wij wel omgaan met zoveel macht? De productie Blue Tech- nology van choreograaf David Middendorp, woensdag 18 november om Choreograaf David Middendorp laat dans en techniek op magische wijze versmelten. Hij dompelt je onder in het spanningsveld tussen mens en zijn moderne omgeving. Blue Technology is een intense dansvoor- stelling vol spanning en fantasie, schitte- rende projecties en muziek van onder meer Radiohead en Nina Simone.

Choreograaf David Middendorp geeft om Wilt u er bij zijn? Woensdag 18 november De perfecte afwerking staat garant voor jarenlang genieten. Maar Jori zitmeubelen moet je niet zien, die moet je ervaren.

Kom dus gerust langs om even heerlijk te relaxen bij BinnenUit Meubelen. Spetterende 1e en 2e Kerstdag met live muziek Eet- en Dansfestijn Kerstbrunch Heerlijk uitgebreide brunch 1e en 2e kerstdag van Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen Oma, mag ik mijn pop terug? De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

De productie maakt op humoristische wijze een grote men- sen probleem, de ziekte van Alzheimer, begrijpbaar voor kinderen. Er zijn zoveel dingen die we niet mogen vergeten, maar wat als oma het allemaal niet meer kan onthouden?

Dat ze haar eigen naam niet meer weet, of dat ze is vergeten dat ze je oma is? Grappig en ontroerend Oma, mag ik mijn pop terug? Elke zondag gaat Fien bij oma op visite. Fien ziet dat haar oma ouder wordt, maar zich steeds meer als een kind gedraagt. Als Fien tijdens een bezoek haar pop bij oma op schoot zet, wil ze de pop niet meer loslaten. Dit boek is net als deze voorstelling geschreven door Mark Haayema. Het Zwolse gezelschap Theater Gnaffel maakt al meer dan 25 jaar voorstellingen waarin mensgrote poppen op magi- sche wijze tot leven komen.

Voorstellingen die eigenzinnig en verrassend zijn, vol hartstocht en humor. Artistiek leider Elout Hol ontving in de Gouden Krekel voor zijn oeu- vre. Kaarten kosten 10 euro. Woensdag 11 november Clinge, Malpertuus: Hulst, café De Jonkheer: Schrijvers Charles den Tex en Anneloes Timmerije, Sint Jansteen, De Warande: Donderdag 12 november Hulst: Jaarver- gadering wijkraad Hulst- Zuid, Visio, expertisecentrum voor blinden en slechtzien- de mensen, Vrijdag 13 november Clinge, Malpertuus: Zaterdag 14 november Hulst, Reynaertland: Zondag 15 november Hulst: Maandag 16 november Hulst: Dinsdag 17 november Hulst, De Lieve: Woensdag 18 november Kloosterzande: Donderdag 19 november Hulst: Vrijdag 20 november Heikant: Kloosterzande, Hof te Zan- dekerk: Intocht in Terneuzen, Philippine en Koewacht.

Kindertheater Lappie Lapstok, Terneuzen, informatiecen- trum Portaal van Vlaande- ren: Tekenen, activiteit Het Steunpunt, Medi- tatiebijeenkomst, activiteit Het Steunpunt, Donderdag 12 november Sluiskil: Papiercreaties maken, acti- viteit Het Steunpunt, Vrijdag 13 november Spui, buurthuis De 3 Gehu- ghten: Het Steunpunt is met info aanwezig in de bieb. Sebas Brutal B-day Madness, avond met old school death metal, Zaterdag 14 november Axel: In- tocht Sint Nicolaas, Sas van Gent, centrum: Be- kendmaking van de Prins der Sasse Betekoppen, vanaf Spui, buurthuis De 3 Gehu- ghten: Intocht Sinter- klaas, Six- ties party met live optre- dens, Terneuzen, binnenhaven bij Schuttershof: Intocht Sint Nicolaas, omlijst met talrijke activiteiten voor de kids, America Aquarium roots , Old school deaht metal avond met Departed Souls, Procre- ation en Klaïton, vanaf Zaamslag, Podium van Zaamslag: Popkoor 2Gether en jeugdkoor De Babbelie- kes, Zondag 15 november Koewacht, De Vlaschaard: Intocht Sint Nicolaas, Sluiskil, Protestant kerkge- bouw: Viering verschillende jubilea, Maandag 16 november Terneuzen, Ter Schorre: In- tuïtief tekenen, activiteit Het Steunpunt, Dinsdag 17 november Sas van Gent: Sieraden maken, activiteit Het Steunpunt, Toneelgroep Terneuzen speelt August Oklahoma, Woensdag 18 november Terneuzen: Cryptogrammen maken, activiteit Het Steunpunt, Donderdag 19 november Sluiskil: Zandstraat, buurthuis De Straete: Vrijdag 20 november Hoek, voetbalkantine: Terneuzen, Goede Herder- kerk: Intocht in Breskens en Oostburg.

Woensdag 11 november Nieuwvliet: De molen van Nieuwvliet is vrij te bezich- tigen, Vrijdag 13 november Oostburg, Ledeltheater: The Fureys en The Young Folk voorprogramma , Zaterdag 14 november Breskens: Groede, De Twee Duiven: De molen is vrij te bezichtigen, De molen van IJzendijke is vrij te bezichti- gen, Zondag 15 november Aardenburg, Sint Baafs: Special Guest-concert Bach- Plus met medewerking van de wereldberoemde traver- so-speler Barthold Kuijken, De molen van Ca- dzand is te bezichtigen niet gratis , Maandag 16 november Breskens: Expositie over dijkversterking en aanleg nieuwe jachthaven, Dinsdag 17 november Aardenburg: Woensdag 18 november Nieuwvliet: Soeur Sourire Theaterpro- ductiehuis Zeelandia , Vrijdag 20 november Sluis: Zaterdag 21 november Nieuwvliet: Zondag 22 november Cadzand: De toe- gang is gratis.

Aardenburg, Gemeente- lijk Archeologisch Muse- um: Unieke Romeinse en middeleeuwse collectie. Axel, museum Het Wa- renhuis: Geschiedenis van het Land van Axel. Visserij in heden en verleden. Geschie- denis van de vlasteelt. Nieuwvliet, De Karrekas- se: Geschiedenis van de West-Zeeuws-Vlaamse klederdracht. Stell- expo met werk John Creusen tot eind decem- ber. Expositie over geschiedenis Sluis en woordenboekmaker Johan Hendrik van Dale bezoekers kunnen ook de toren beklimmen.Lekker geneukt private erotische massage

  • K3 neuken thuisontvangst heerlen
  • Pjes mobiel erotische massage gay
  • De publicatie van de ingediende aanvragen heeft enkel een informatief karakter. Hoi, ik kom zo even terug, want ik moet even iets zeggen. Toneelgroep Terneuzen speelt August Oklahoma,Schuddende tieten harige kut vingeren


pjes mobiel erotische massage gay