Sperma borsten sex in de biesbosch

sperma borsten sex in de biesbosch

.

Lekker afzuigen gratis sex met vrouw

Dan vindt pappa mij de allerliefste als wij zo zoenen met onze tongen in elkaars mond. Linda zei toen tegen Ton dat hij mij als eerste mocht likken. Ton deed mijn benen uit elkaar en toen ging hij met zijn tong aan mijn plassertje likken en dat voelde heel fijn.

Ik mocht best kreunen omdat ik het lekker vond en dat deed ik ook want ik vond het heel erg lekker dus ik kreunde goed. Ton ging ook met zijn vinger in mijn kutje en hij ging mij net zo lang vingeren totdat ik was klaargekomen. Toen ik was klaargekomen moest ik er even helemaal van bijkomen en iedereen was blij want nu hoorde ik er ook bij. Ik was heel blij want ik wilde er graag bij horen. Ton zijn plasser was hard en groot geworden en Linda pakte Ton zijn harde piemel en deed 'ie in mijn mond.

Linda zei dat ik er lekker op moest sabbelen want dat vond Ton erg lekker zei Linda. Dat wist ik al lang want pappa vindt dit ook altijd zo lekker als ik zijn piemel in mijn mond doe wanneer mamma er niet is. Met twee handjes hield ik Ton zijn grote piemel vast en Linda duwde mijn hoofd heen en weer over Ton zijn grote piemel.

Linda deed het best wel hard en toen ineens kwam er allemaal spul uit Ton zijn piemel en dat moest ik doorslikken. En nu mocht ik weer aan tafel komen zitten.

Best wel spannend dat alle andere kinderen hier het gewoon kunnen doen met hun mamma erbij, want pappa en ik moeten het altijd stiekem doen. Maar dat maakt mij niet uit want als mamma weg ik dan ben ik altijd pappa zijn speciale meisje. Ik zat aan tafel op de stoel naast de vader van Lisa. Lisa haar vader heet Andre en hij zei dat ik bij hem op schoot moest komen zitten met de gezichten naar elkaar toe.

Toen zijn wij gaan tongzoenen en moest ik met mijn kutje tegen zijn harde plasser aanwrijven net zo lang totdat hij zijn plasser-sapje over mijn buikje ging spuiten. Ook de vaders van de andere kinderen wilden dit met mij doen. Ik was hun spermabekkie zeiden ze. Vlak voordat ze bijna klaar waren moest ik snel op mijn knieeen voor hun zitten en spoten ze hun piemelsapje in mijn mond en in mijn gezicht en ook in mijn haar. En zo zat mijn gezicht halverwege het eten al helemaal onder hun piemelsapjes, en mijn haar zat ook helemaal onder.

Toen alle mannen hun piemelsapjes over mijn gezicht hadden gespoten ging Lisa bij haar vader op schoot zitten en met hem tongzoenen. Lisa pakte toen Andre zijn stijve piemel en ging er eerst een beetje bovenop zitten en daarna liet Lisa zich zakken en gleed Andre zijn hele piemel zo in Lisa haar spleetje. Lisa en haar vader vonden dit allebei heel erg lekker.

En ze kreunden allebei en een andere meneer kwam ernaast staan en die ging aan Lisa haar kleine borstjes voelen. Hij mocht toen ook zijn stijve piemel in Lisa haar mond doen terwijl Lisa met haar pappa zat te neuken. Die andere meneer ging toen ook zijn piemelsap in Lisa haar gezicht en haar spuiten totdat ze helemaal onder zat. De meneer zei dat hij Lisa nu ook een spermabekkie had gegeven en Lisa zei dat ze het geil vond. Zo reuzespannend allemaal want ik kon het allemaal van heel dichtbij zien en meemaken.

Dit was de eertse keer dat ik mensen zag neuken en ik vond dit zo spannend dat ik het ook heel erg graag wilde. Toen Lisa en Andre met elkaar aan het neuken waren gingen de andere kinderen en de andere grote mensen ook allemaal neuken. De mamma met de pappa's en de mamma's met hun zoontjes en de pappa's met hun dochters. En ook gingen mamma's en pappa's met andere families het met elkaar doen en ook met de andere hun kinderen. Ik wilde ook heel erg graag neuken net als alle andere kinderen met hun pappa en mamma deden en zoals de grote mensen met elkaar deden.

Ik ging lekker bij iedereen kusjes geven en aan borsten en piemels voelen terwijl ze aan het neuken waren want dat mocht allemaal. Ron, de pappa van Fleur die net zo oud was als ik, zei tegen mij 'kom maar meisje, dan gaan wij ook liefie doen'. Ron zijn piemel was niet zo groot als die van Andre maar toch best wel groot natuurlijk.

Hij tilde mij van de grond en legde mij zachtjes op de bank. Toen ging Ron eerst met zijn vinger in mijn kutje en Fleur hielp hem daarbij. Fleur zei iedere keer 'Goed zo Sandra, mij pappa is heel lief', 'Pak pappa zijn piemel maar in je handjes en steek hem maar in je kutje want dat is heel lekker'.

Ron deed mijn benen uit elkaar en kwam op mij liggen. Hij deed wat glijmiddel in mijn kutje en ging met zijn piemel tegen mijn kutje duwen, net zo lang totdat zijn piemel er een stukje in ging.

Ron zijn piemel was veel te groot voor mijn kutje en het deed best wel pijn maar Ron was al lang blij dat zijn piemel er al een stukje in kon, in mijn krappe spleetje.

Ron zei dat ik het heel goed deed en dat wij iedere dag zouden gaan oefenen zodat zijn piemel er steeds een stukje verder in kon. Fleur zei 'goed zo sandra' en bleef mij bemoedigen. Ron ging met zijn stijve plasser heen en weer in mijn kutje. Het deed wel een beetje pijn maar Fleur zei dat ik het heel goed deed.

En toen kwam Ron klaar en spoot hij zijn piemelsapje diep in mijn vijfjarige kleine kutspleetje. Ik was helemaal buiten adem en iedereen was trots dat ik het had gedaan. Ik had voor de eerste keer echt geneukt! Ik was zo blij. Wanneer ik thuis zou komen na de vakantie dan zou ik dit ook allemaal met mijn pappa gaan doen als mamma niet thuis was.

Die avond heb ik nog een keertje geneukt en dit was met Kevin. Kevin was twee jaar ouder dan ik en zijn piemel ging wel helemaal in mijn spleetje. Voordat wij naar bed gingen gingen wij nog 1 spelletje doen in de tuin. Het spelletje heet de 'tuin jacht'. Alle kinderen gingen zich verstoppen in de tuin en alle grote mensen gingen ons opzoeken en op ons jagen. Wij konden alleen in de tuin verstoppen want om de hele tuin staat een grote en hoge muur.

Zodra ze ons hadden gevonden dan moesten wij zoveel mogelijk proberen te ontsnappen door hard weg te rennen. En dan kwamen de grote mensen achter ons aan en gingen ons pakken en brachten ons naar het houten prieel in de tuin.

Daar gingen ze ons dan vastbinden en dan gingen zij hun feestje bouwen in de tuin met een hoop wijn drinken en met elkaar vrijen.

Toen wij eenmaal waren vastgebonden dan mochten alle grote mensen mannen ons in onze kontjes neuken. Alle andere kinderen waren dit wel gewend maar bij mij deed het best wel pijn, al die grote piemels in mijn kleine kontgaatje. Na een half uur werden wij weer losgemaakt en toen gingen de grote mensen weer op ons jagen.

Maar dit keer was het anders. Wij moesten opnieuw heel hard wegrennen en wij kregen wel twintig tellen voorsprong waarna alle grote mensen achter ons aan gingen. Wanneer wij werden gepakt dan werden wij op de grond gedrukt en geneukt werd mij uitgelegd.

Ik vond het allemaal heel spannend. Ik was bij Ron gaan staan en ik had zijn piemel met 1 hand gepakt en stond zijn eikel zachtjes te masturberen. Dit deed ik omdat ik hoopte dat Ron achter mij aan zou komen en dat hij mij weer zou neuken.

Het startsein werd gegeven en alle kinderen renden heel hard de tuin in naar alle verschillende kanten. Daarna kwamen alle grote mensen achter ons aan rennen en alle kinderen gingen toen heel hard gillen. Gelukkig kreeg ik Ron achter mij aan en hij kreeg mij al heel snel te pakken.

Ron kon veel harder rennen dan ik. Toen hij mij te pakken had ging ik heel hard gillen en Ron zei dat hij nu alles met mij mocht doen. Eerst drukte Ron mij met mijn buik op het gras en deed hij zijn stijve plasser in mijn kontje en dat deed opnieuw pijn. Ik probeerde Ron van mij af te drukken maar dat lukte niet. Mijn kontgaatje was nog vochtig van de spermasapjes die in mijn kontje waren gespoten toen ik stond vastgebonden aan het prieel.

Ron zijn piemel ging daarom wel makkelijk in en uit mijn kontgaatje, maar ik voelde het nog wel heel goed. Ik hoorde ook de andere kinderen gillen in de tuin want die waren nu ook gepakt en die werden nu ook allemaal geneukt. Alle meisjes werden door alle mannen geneukt en de jongetjes werden ook door mannen geneukt in hun kontjes.

Daarna mochten de vrouwen en die gingen met de jongetjes neuken door op hun stijve pikkies te gaan zitten. Ik zag het allemaal om mij heen gebeuren.

Ron was een beetje dronken en toen hij mij een tijdje in mijn kontje had geneukt draaide hij mij op mijn rug. Ron vroeg nog of ik het lekker vond en zonder mijn antwoord af te wachten deed hij zijn stijve plasser al in mijn krappe kutspleetje. Nu ze er over nadacht had ze al veel vaker aan hem gevraagd of er iets mis was, of hij verlangens had waar hij niet met haar over durfde te praten. Ze had hem zelfs haar kontje aangeboden! Op de een of andere manier werden haar seksuele wensen extremer naar mate ze er minder van kreeg, seks dus.

Missy wilde in haar reet geneukt worden, hoe bruter ze het zich in haar hoofd voorstelde hoe geiler het haar leek te zijn. Alleen de gedachte eraan maakte haar nog geiler dan ze al was, in je kont gepakt worden, in je poepgat geneukt. Hmmm, ze voelde een rilling die haar klitje deed opzwellen van verlangen. Tevreden, maar waar mee! Alles werd altijd afgeschoven op het werk en de werkdruk. Het klonk op die momenten logisch, vanzelfsprekend maar nu ze hier met een opgewonden kut ernaar lag te verlangen om eens keihard geneukte te worden, lekker afgepaald te worden zoals haar vriendin Irene altijd zei, was de logica ver te zoeken!

Ze zuchtte machteloos en liet de hand die dit al een tijdje wilde zijn gang gaan. Verleidelijk sloop haar rechterhand over haar nog altijd opvallend strakke buik naar benden.

Stiekem streelde ze over de witte stof van haar bikini broekje. God, wat was ze nat. Ze fantaseerde hoe hij haar de duinen mee introk en haar zonder pardon in het zand smeet en neukte, haar neukte als een teefje, op zijn hondjes, die stijve pik achterlangs in haar kutje ramde terwijl haar borsten in het hete zand geperst werden. Ze kreunde verlangend, liet haar hoofd wat opzij vallen.

Haar hand streelde, gleed langzaam over haar bikini broekje, zo nat, zo geil! Ze duwde de katoenen stof heen en weer over haar gezwollen klit, haar vingers perste de stof tussen haar schaamlippen. Ze kwam klaar, doorweekte haar bikini broekje met haar geil en kreunde zachtjes.

Even lag ze bewegingsloos, wreef zachtjes nagenietend over haar venusheuvel en zonder te weten waarom opende ze haar ogen, een klein beetje maar. Misschien omdat ze wat hoorde, misschien omdat ze iets voelde. Behoedzaam, voor de enorme felheid van de zon keek ze door een spleetje en haar adem stokte in haar keel. Met opperste verbazing keek ze naar een man, een al wat oudere man. Hij maakte een verzorgde indruk en was zeker niet onaantrekkelijk, een klein buikje, flinke brede behaarde borstkas en vast ergens in de vijftig.

Haard hand bevroor, shit! Hij lag niet ver van haar vandaan, hij had daar beslist niet gelegen toen ze hier was gaan zitten! Hij lag daar ongegeneerd naar haar te kijken! Snel sloot ze haar ogen, wat had hij gezien, had hij gezien dat ze stiekem over haar kutje wreef en zich klaar vingerde, had hij gezien dat ze net naar hem had gekeken? Ze wist dat veel mannen haar aantrekkelijk vonden, ze was niet meer zo hot als tien jaar geleden maar ze kon een man toch nog wel zijn hoofd laten draaien als ze voorbij liep.

Haar buurjongen rukte zich op haar af, dat zag ze aan de manier waarop hij naar haar keek. Het mannetje staarde naar borsten en fantaseerde er flink op los en zo ook deze onbekende. Ze giechelde inwendig, ze had een fan, een bewonderaar! Hihi, wat een viespeuk, om zo maar te liggen gluren!

Stiekem opende ze haar ogen weer, een klein, klein beetje, net genoeg om die vent te kunnen zien zonder dat hij kon zien dat zij hem zag. Hihihi, ze voelde zich stout! Pas toen zag ze het! Het zien van die stijve pik deed haar rillen van verlangen, neuken! Wat een schoft zeg, wat een stijve! Ze deed weer haar ogen dicht.

Dit was belachelijk, absurd! Ook al was ze zo geil als boter, ze kon hier natuurlijk helemaal niets mee! Voorop gesteld dat ze wat zou willen met die ouwe vent, ze was niet aan de pil en ook nog heel in een relatie!

Jezus, ze vervloekte haar geilheid, ze was zo nat! En dan die stijve van hem! God, die heerlijke harde stijve neuker! Weer opende ze haar ogen, nu ietsje verder, ze moest toch nog even kijken, was het echt zo?

Rukte die vent zich echt af op haar? Ze voelde de ogen van die man op haar huid branden, hij geilde zich aan haar op! Langzaam zag ze hem rukken aan zijn lul, de eikel was een stuk donkerder dan de rest van zijn pik en ze kon hem keer op keer zien verdwijnen in die vent zijn voorhuid. Verdomme, hmmm, wel een lekkere dikke lul had die vent. God, die pik was een stuk groter, veel groter dan die van Brabo, dat zeker!

Vast een heerlijke lekker pik om door opgerekt en sufgeneukt te worden. Ze was nieuwsgierig, zou ze hem durven aankijken? En dan, wat dan? Missy voelde hoe de seksuele spanning door haar lijf gierde, ze was al zo geil toen ze hier op het strandje kwam en nu dit! Dit was echt gek, absurd maar ook spannend en opwindend!

Zo geil, zo vreselijk geil! Ze opende haar ogen, geen weg terug! Ze keek de man recht in de ogen en deed alsof hij er niet was. Ze zag de lach om zijn mond, gezien! De man ging gewoon door, rustig speelde hij met zijn grote stijve, misschien liet hij er nu wat meer van zien leek het wel. Shit, hij schaamde zich helemaal niet! De flinke leuter gleed langzaam heen en weer in die man zijn hand, op en neer, op en neer. Missys hand bewoog ook weer en wreef geil over haar dikke klit.

Met die geile neukstaaf, ruk maar! Trek maar lekker aan die geile pik van je! Ze tilde haar billen iets op, net genoeg om de spanning van haar bikini broekje te halen zodat ze met haar hand haar broekje in kon. Fuck, wat was ze nat! Opgewonden glibberde haar vingers over haar klit en tussen haar schaamlippen, zo fucking nat, ze was zo nat! Missy schoot gewoonte getrouw overeind en vist haar trendy Samsung uit het voorzakje van haar strandtas: Ik lig hier alleen op een strandje in de Biesbosch.

Nu de kop van het gesprek eraf was kreeg Missy weer oog voor haar omgeving. Ze zag dat de voyeur zijn blik op haar tieten had gericht en dat zijn eikel glom van enthousiasme en nog steeds rukte aan zijn ongelofelijke lekker lul. Ben je er nog? Ja, ergens bij Hank! Weet je dat zeker? Missy keek ondertussen naar haar fan en besefte dat ze het die kerel wel heel erg naar zijn zin maakte.

Ze zat op haar billen met beide benen hoog opgetrokken maar wel flink gespreid. Haar kale kut, die nu ze zo zat, weer lekker strak in haar broekje geperst. Omdat ze met haar ellenbogen op haar knieën ruste en af en toe gebaarde wiebelde haar jetsers er lustig op los.

Zeg Meisje, geniet van de dag! Het is wel weer erg lekker weer he! Het is inderdaad een heerlijke dag en ik zit nu op het strand er van te genieten. Dus tot gauw zal ik maar zeggen! Zou hij, bedoelde Brabo nou dat? Missy staarde naar het beeldscherm van haar telefoon.

Missy zocht in de lijst contacten en vond het nummer. Ze wachtte tot er opgenomen werd: Wat kan ik voor U doen? Goh, Brabo is vanochtend niet op kantoor, hij komt vandaag helemaal niet op kantoor want vanmiddag om drie uur heeft hij een afspraak in Baarn. Je weet toch dat hij vanochtend naar zijn moeder is?

Bedankt hoor Ellen, ik bel hem daar wel, maar mocht je hem spreken, vraag dan even of hij mij belt? Ze smeet de telefoon weer in haar tas en liet zich achterover op de handdoek vallen.

Ze sloot haar ogen en voelde tranen opwellen, de LUL! Nu ze dit wist vielen er plots meer puzzel stukjes op hun plaats, die keer op de camping. Brabo en die slet zouden wel even het vlees halen, toen ze terug kwamen zag ze er uit alsof ze …….

En ze had nog wel medelijden met dat kreng gehad! Neuken, ze hadden gewoon liggen neuken! In gedachte zag ze die twee bezig!

Die schoft met die slet! Haar verdriet maakte plaats voor woede en een diep gevoel van onrecht, onrecht dat haar was aangedaan! Ze voelde de zon op haar huid, ze was op het strand, alleen, alleen met een aanbidder. Ze was geil en haar vent neukte een ander, waarschijnlijk zelfs nu op dit moment! Ze opende haar ogen en keek opzij, daar was hij, haar fan! Die wilde haar vast en zeker wèl neuken! Zijn grotesk gezwollen eikel was knalrood van verlangen en leek geil als een kapotte kraan te lekken.

Plakkerige slierten voorzaat dropen uit het gaatje op zijn eikel. Missy was kwaad, ze voelde zich verraden en vernederd!

Wat was ze kwaad en geil, zo vreselijk geil! Wraak, ze wilde wraak maar vooral ook bevrediging! Brabo, die klootzak, verdomme! Ze ging neuken, ze zou zich door die vent met zijn dikke lul late neuken! Ze glimlachte uitdagend, draaide zich wat verder naar die harde lul toe en spreidde uitnodigend haar benen. Haar handje verdween weer in haar broekje en gleed nu zonder aarzelen geil heen en weer over haar klit.

Openlijke geilde ze nu op de onbekende man zijn lul, die heerlijke harde neukstaaf! Vies kijken is lekker! Ben je nat, is die dikke kut van je al zeiknat?

Nu vingerde ze niet alleen haar opgezwollen klit maar gleed ook met drie vingers in en uit haar kale doos. Ze kreunde maar vond geen bevrediging in het lauwe orgasme. Zal ik die kale kut van je neuken, kom mee! Kom, achter de bosjes, dan neuk ik die geile moeder kut van je! Onbeheerste en oncontroleerbare lust verdrong haar gezonde verstand en snel kwam ze overeind, griste haar spullen bij elkaar en klom over de duinrand een duinpan in. Ze gooide haar tas op de grond en spreidde snel de handdoek uit op het hete zand.

Ze bukte voorover om de hoeken van de handdoek beter neer te leggen maar voelde hoe de man haar een duwtje gaf. Zo, ik ga je neuken, God, ik ga je keihard neuken! Neuk me, doe het! Haar neukgat stond wijd open en ze wist dat ze het nu niet meer kon stoppen. Die vent ging haar neuken! Ze was hartstikke in een relatie en stond op het punt haar trouw te breken.

Wat ben je groot! Je vent heeft zeker een kleintje? Geniet er maar van! O, god, ze wilde dit, ze verlangde ernaar! Dek me, spuit mij vol met je zaad! De eikel duwde haar kutlippen opzij en drong haar poes binnen, dieper en dieper zakte het apparaat in haar dikke kut. Je bent zo groot!

Ze begroef haar gezicht kreunend in handdoek. Help, wat was dit lekker! De man voerde het tempo op, neukte haar met zijn stijve lul. O, mijn hemel, zo veel groter, zoveel dikker dan die van Brabo, God, als welke pik die ze ooit had gevoeld! Dit was zo veel lekkerder! Brute lust gevoelens vertroebelde haar gedachtes. Ze sidderde van genot. Het kon vast niet, maar ze zou gezworen hebben dat die eikel gewoon haar baarmoeder in ging.

Ze wist het zeker! De bruut versnelde en de dikke lul drong elke keer toch net weer iets dieper in haar lustgat. Missy kwam klaar duwde met haar kont naar achteren, dieper, dieper wilde ze die geile lul in zich voelen.

Het leek wel alsof haar baarmoedermond zich opende, zich gewillig welfde om de grote eikel en hem haar baarmoeder inzoog. De man kwam klaar, hij trok Missy aan haar heupen hard naar achteren, perste zijn dikke pik tot aan zijn buik in die slet, hij dekte die zeug, spoot haar vol met zijn sperma!

Missy besefte het niet maar de onbekende man vulde haar vruchtbare baarmoeder, spoot haar vol met vers zaad!

Missy had het gevoel dat ze aan de man vast zat, dat zijn keiharde piemel vast zat in haar kut. God, ze had zich als een loopse teef laten dekken en nu zat ze vast aan haar reu!

Het duizelde haar, het formaat van de eikel nam iets af en gleed met een onhoorbare plop uit de kut van Missy. Vergezeld door een golf zaad en teleurgesteld gekreun van Missy glipte de nog altijd stijve lul van de man uit haar druipende kut. Missy hijgde hoorbaar, bevredigd maar nog niet tevreden. Ze keek achterom, zag de geile en tevreden grijns op die ouwe zijn gezicht. Hij rukte aan zijn paal en keek naar haar druipende kut.

Ik ben nog niet klaar met je! Hij had gelijk, zo voelde ze zich nu, dat was wat ze was, een slet, een goedkoop neukertje! Drie ervaren vingers bewogen zich geil in haar kut heen en weer, streelde de juiste plekjes en Missy bewoog haar kont, draaide geil met haar heerlijke billen, smekend om meer.

Hij smeerde haar geil uit over haar kut, gleed met twee vinger haar kontgat in. Missy huiverde, haar poepertje! Plots verlangde ze ernaar, haar reet! Ze wilde in haar reet geneukt worden! Nog voordat ze de man erom kon vragen, nee, smeken voelde ze het! De dikke eikel duwde hard tegen haar kringspier! Geschrokken verstrakte de sterke spier!

Automatische beschermde haar anus zich tegen deze reusachtige indringer maar een intense rilling doortrok haar wulpse moederlijf, ze wilde dit, ze verlangde ernaar en zachtjes kreunend ontspande ze zich. Missy voelde hoe de kringspier zijn verzet staakte en de van voorzaat druipende glibberige lul haar kringspier opensperde.

Elke ader, elke bobbel op die pik voelde ze haar kont binnen dringen! Zo fout, zo geil! Wild begon ze zich te vingeren. Zijn hand greep haar haar en hij trok haar hoofd hard achterover, met kracht schoof de enorme lul tot aan zijn ballen in haar kont!


sperma borsten sex in de biesbosch

.

Oude hete wijven wederzijdse massage


Amateur , Duits Meisje , Drietal , Wijnoogst. Amateur , Europees Meisje , Duits Meisje. Beste pornosterren jennifer wit, lylith lavey, maggie groen in verbazingwekkende sperma op gezicht, grote kont sexfilm. Ongelooflijke pornstar romeo prijs, kasey warner in geweldige blowjob, casting sex clip. Kasey Warner , Romeo Price. Lorelai givemore in vet latina grote vrouwen lorelai givemore brede lading seks - jeffsmodels.

Gehuwd in het verkeer - passievolle seks in de auto met een mooie russische sexy meid. Grote Tieten , Beroemdheden , Hd. Meisje tiener seks gratis in ondergoed boksers gratis en tienermeisjes hebben seks met luier verhalen. Exotische pornosterren syren demer, madeliefje layne, cassie laine in gekke cunnilingus, lesbische seks clip.

Hij mocht toen ook zijn stijve piemel in Lisa haar mond doen terwijl Lisa met haar pappa zat te neuken. Die andere meneer ging toen ook zijn piemelsap in Lisa haar gezicht en haar spuiten totdat ze helemaal onder zat. De meneer zei dat hij Lisa nu ook een spermabekkie had gegeven en Lisa zei dat ze het geil vond. Zo reuzespannend allemaal want ik kon het allemaal van heel dichtbij zien en meemaken.

Dit was de eertse keer dat ik mensen zag neuken en ik vond dit zo spannend dat ik het ook heel erg graag wilde. Toen Lisa en Andre met elkaar aan het neuken waren gingen de andere kinderen en de andere grote mensen ook allemaal neuken. De mamma met de pappa's en de mamma's met hun zoontjes en de pappa's met hun dochters. En ook gingen mamma's en pappa's met andere families het met elkaar doen en ook met de andere hun kinderen.

Ik wilde ook heel erg graag neuken net als alle andere kinderen met hun pappa en mamma deden en zoals de grote mensen met elkaar deden. Ik ging lekker bij iedereen kusjes geven en aan borsten en piemels voelen terwijl ze aan het neuken waren want dat mocht allemaal. Ron, de pappa van Fleur die net zo oud was als ik, zei tegen mij 'kom maar meisje, dan gaan wij ook liefie doen'.

Ron zijn piemel was niet zo groot als die van Andre maar toch best wel groot natuurlijk. Hij tilde mij van de grond en legde mij zachtjes op de bank. Toen ging Ron eerst met zijn vinger in mijn kutje en Fleur hielp hem daarbij. Fleur zei iedere keer 'Goed zo Sandra, mij pappa is heel lief', 'Pak pappa zijn piemel maar in je handjes en steek hem maar in je kutje want dat is heel lekker'.

Ron deed mijn benen uit elkaar en kwam op mij liggen. Hij deed wat glijmiddel in mijn kutje en ging met zijn piemel tegen mijn kutje duwen, net zo lang totdat zijn piemel er een stukje in ging. Ron zijn piemel was veel te groot voor mijn kutje en het deed best wel pijn maar Ron was al lang blij dat zijn piemel er al een stukje in kon, in mijn krappe spleetje. Ron zei dat ik het heel goed deed en dat wij iedere dag zouden gaan oefenen zodat zijn piemel er steeds een stukje verder in kon.

Fleur zei 'goed zo sandra' en bleef mij bemoedigen. Ron ging met zijn stijve plasser heen en weer in mijn kutje. Het deed wel een beetje pijn maar Fleur zei dat ik het heel goed deed. En toen kwam Ron klaar en spoot hij zijn piemelsapje diep in mijn vijfjarige kleine kutspleetje. Ik was helemaal buiten adem en iedereen was trots dat ik het had gedaan. Ik had voor de eerste keer echt geneukt!

Ik was zo blij. Wanneer ik thuis zou komen na de vakantie dan zou ik dit ook allemaal met mijn pappa gaan doen als mamma niet thuis was. Die avond heb ik nog een keertje geneukt en dit was met Kevin.

Kevin was twee jaar ouder dan ik en zijn piemel ging wel helemaal in mijn spleetje. Voordat wij naar bed gingen gingen wij nog 1 spelletje doen in de tuin. Het spelletje heet de 'tuin jacht'. Alle kinderen gingen zich verstoppen in de tuin en alle grote mensen gingen ons opzoeken en op ons jagen. Wij konden alleen in de tuin verstoppen want om de hele tuin staat een grote en hoge muur. Zodra ze ons hadden gevonden dan moesten wij zoveel mogelijk proberen te ontsnappen door hard weg te rennen.

En dan kwamen de grote mensen achter ons aan en gingen ons pakken en brachten ons naar het houten prieel in de tuin. Daar gingen ze ons dan vastbinden en dan gingen zij hun feestje bouwen in de tuin met een hoop wijn drinken en met elkaar vrijen. Toen wij eenmaal waren vastgebonden dan mochten alle grote mensen mannen ons in onze kontjes neuken.

Alle andere kinderen waren dit wel gewend maar bij mij deed het best wel pijn, al die grote piemels in mijn kleine kontgaatje. Na een half uur werden wij weer losgemaakt en toen gingen de grote mensen weer op ons jagen. Maar dit keer was het anders. Wij moesten opnieuw heel hard wegrennen en wij kregen wel twintig tellen voorsprong waarna alle grote mensen achter ons aan gingen. Wanneer wij werden gepakt dan werden wij op de grond gedrukt en geneukt werd mij uitgelegd.

Ik vond het allemaal heel spannend. Ik was bij Ron gaan staan en ik had zijn piemel met 1 hand gepakt en stond zijn eikel zachtjes te masturberen. Dit deed ik omdat ik hoopte dat Ron achter mij aan zou komen en dat hij mij weer zou neuken. Het startsein werd gegeven en alle kinderen renden heel hard de tuin in naar alle verschillende kanten. Daarna kwamen alle grote mensen achter ons aan rennen en alle kinderen gingen toen heel hard gillen. Gelukkig kreeg ik Ron achter mij aan en hij kreeg mij al heel snel te pakken.

Ron kon veel harder rennen dan ik. Toen hij mij te pakken had ging ik heel hard gillen en Ron zei dat hij nu alles met mij mocht doen. Eerst drukte Ron mij met mijn buik op het gras en deed hij zijn stijve plasser in mijn kontje en dat deed opnieuw pijn.

Ik probeerde Ron van mij af te drukken maar dat lukte niet. Mijn kontgaatje was nog vochtig van de spermasapjes die in mijn kontje waren gespoten toen ik stond vastgebonden aan het prieel. Ron zijn piemel ging daarom wel makkelijk in en uit mijn kontgaatje, maar ik voelde het nog wel heel goed.

Ik hoorde ook de andere kinderen gillen in de tuin want die waren nu ook gepakt en die werden nu ook allemaal geneukt. Alle meisjes werden door alle mannen geneukt en de jongetjes werden ook door mannen geneukt in hun kontjes. Daarna mochten de vrouwen en die gingen met de jongetjes neuken door op hun stijve pikkies te gaan zitten. Amateur sletje van 18 jaar in geile porno video. Vintage porno video met harig poesje. Sexy Asian babe speelt met haar geile poesje. Bisex meiden hard te pakken genomen door twee grote lullen.

Slet wordt gewoon anaal door geneukt door grote lul. Ultieme vakantie sex een kwartet met drie bimeiden. Anale sex met twee hete meiden. Twee geile chickies neuken harde neukpalen. Nederlandse porno ; partnerruil. Italiaanse zusjes in sex kwartet. Haar eerste keer op video en met een oudere man. Kwartet pijpen met vier homo boys. Bi-sletjes pijpen zijn dikke lul samen. Twee geile meiden anal geneukt.

Milf gezocht negerinnen kutje